TomV Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Aha, no corner by taky nebyl spatnej, jen sehnat bsg za slusny peniz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Uvidíme Tome jak se to dá udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 (editace) Rosťo zkuste kontaktovat přes SZ ferdu25 vyzná se v tom... Editováno: 13. Duben 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Já mám taky kámoše u Škoda servisu. Prvně se zeptám jeho. Díky Milame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Hele, Rome, jsem te zahlid o vikendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 To asi těžko protože mám tmavy skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Tak to asi Houmi nebude Roman. Víkend byl grilovací a nikde nebyl. Jo a to auto nemá Duplex. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Ne, ja myslel toho chlapa tam u prechodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Romariooo: jj, ja vim, jen jsem chtel nejak zacik diskutovat malinko nic zlyho, omluva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Tak ten chlap spíš vypadá jak já... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Rosta: snad jste meli nejaky trzdy ted, lidi strasne moc ve meste. Neprehanej ale ta cerna OII na tehle kolech vypada moc dobre, jen co je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Houmik: v pohodě.Mě se tamto oslovení prostě nelíbi...jinak víkend byl super a škoda že zitra se musi do práce.Ty jsi odkud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 (editace) Jo, to jsem si rek, ale az kdyz jsem to odeslal dam si uz pozor... je to tu vsude mozne napsany, uz je mi to trapny psat, C. Krumlov, to vypada, jak kdybych tady delal tomu mestu vsude reklamu Ja zitra jeste volno, ceka me ale navsteva pneuservisu a pak uz druha reklamace kotouce, takze taky behani Editováno: 13. Duben 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Č.Krumlov reklamu určitě nepotřebuje. Krásný město. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 táto tady je krasne, jako u nas v Krumlove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Tome: zabodoval jsi u mé ségry...prej jsi měl včera nejhezčí auto... Jinak já byl hotovej z toho fetiše-miluju vůni nových aut...prostě jsem z toho hotovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 No ja asi priste dorazim na sraz oktou, vcera co jsem byl pryc mi tatik pekne protahnul motorku Btw tvoje segra je ta kocka co tu nekde byla na fotce z plesu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Ano,přesně tak.Je vycocená v mém vlákně "Osobní fotečky lidiček na foru" Dokonce mé mamce ses líbil a to je co říct-moji mamince ne manželce i když manželce asi taky ale s ní jsem o tom nemluvil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 a s mamkou jo? jsi dnes delal na grilovacce prezentaci vcerejsiho sraziku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Tak tak.Dnes přijeli rodiče se segrou a tak jsem vytáhnul noutas a ukázal fotečky ze včerejška. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 dobrý večer přátelé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Ahoj Pavliku. Tak bylo dobře o víkendu co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Zdar hoši. ..tak koukám že srazík u Romariaaa byl famózní ...snad příště mi to na nějakej ten srázek vyjde abych se mohl taky dostavit... Sice fotečky z té akcičky jsou parádní,ale to foto toho masa na grilu mi po tomto víkendu už neudělalo moc dobře,protože to samé jsme měli u našich na chalupě a já se jen přežíral jak dobytek že ještě ted to trávim.. ...celej víkend jen jídlo a pivko...celkem mazec pro někoho jako jsem já kterej pivo a alkohol vůbec skoro nepije.....Můžu říct že dnes když jsme odjížděli,tak jsem byl s toho tak zmoženej že mámu kterou jsme braly sebou do Prahy jsem nahnal dopředu vedle holky a já si z radostí zalezl dozadu a po 10.min.jízdy jsem byl v kómatu....fakt mě ten víkend zmohl....už jen ten čerstvej vzduch+do toho ta hromada jídla a pivo a byl jsem mrtvej.....probral jsem se až v Praze na Žižkově když vystupovala mamča.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Karlosi: ale u mě nebyla jenom přežiračka...hrál se fotbálek a myslím že to nebylo jenom o jídle.Doufám že Ti to v létě vyjde a přijedeš s Rostou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.