Duben 13, 200916 r Budu se snažit.......Určo v létě udělám taky něco tady u sebe.....Červenec a Srpen jsou pro mě volnější měsíce,tak něco 100% vymyslíme. No to já chtěl taky na chalupě sportovat,ale jediný na co jsem se zmohl byla projíždka na kole a tímto končilo.....
Duben 13, 200916 r Ale tam to dělat Pavle nebude. Viď Karlosi ?? To bude tady ne ?? Upraveno Duben 13, 200916 r od Rosťa19
Duben 13, 200916 r Nn,tam ne.....udělám to u sebe doma v Klánovicích....Na chalupě je pořád táta a strejda,tady máme klídek a celej baráček jen pro sebe....
Duben 13, 200916 r Tady to můžeš klidně i zalomit....neni problém....A nebo když budeš chcít mermomocí domu,tak vememe kolečko alá Slavnosti sněženek a odvezeme tě domu
Duben 13, 200916 r Karlos: ta akce u mě bude předběžně konec července...tak si udělej uzel na ...víš kde?
Duben 13, 200916 r Jak jsem psal....červenec a srpen mám na 99% vždy volnější,tak by neměl být problém....
Duben 13, 200916 r No nic. Jdu chrnět chlapi. Jsem z toho víkendu nějakej ugrilovanej. Tak zdarec zejtra.
Duben 13, 200916 r Dobrou noc kluci P.S dnes při cestě z H.K do Pardubic měřili policajti laser. puškou z příkopa.Nekecám!!! Koukal jsem jako blázen...mě laserové rušičky nereagovali a nejspiš mě zrovna neměřil protože jsem tam měl 100 mimo město.Tak bud mi to nefunguje...nebo nevím ale je fakt že mě nezastavili i když na krajnici měli asi pět naměřených aut.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.