Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dobrý večer kluci. :)

Ahoj Romane, ja vim ze nemusi mit OII, jenom ze Luky dela Zagorku, co ta e75, uz ji mas?

Čau Tome.Měl jsi pěknou červenou Fabii ;) ted jsem na ní koukal...cca před 20 minutama...

Kdee :help:

Ted jsme se potkali u Hypernovy.Ztáhnu fotečky a dám je k sobě do vlákna-tak se budeš moct pokochat :p

Ja koukam jak zjara ze je Luky v HK a ani se neozve, uz jsem mu volal, ze ma maly bezvyznamny minus :p

Ty woe...to zas budu za bonzáka Tome...já Tě zastřelím! :feve:

Zdarec chlapi 2:1 a Jágr zase vakci. :kol-66:

kto hral, ale ešte nie MS lol

Romario dostal si SZ??

LUBO ideš na autosalón?

Upraveno od wrccko

'CorradoVR6' : dostal ale zatím na tom pracuju kamaráde :palec2:

kto hral, ale ešte nie MS lol

Česká pojišťovna Cup. ČR - Švédsko. Maroš. :palec2:

'CorradoVR6' : dostal ale zatím na tom pracuju kamaráde :palec2:

vdaka nevedel som ci si dostal lebo velakrat tu seci spominaju ze maju plne schranky tak som si nebol isty ci mi to system oznami alebo ne... :)

btw kdo ide na salon do BA??wrccko ty ides??

Já si myslim že ten telefon se už nevyrábí ale rozhodil jsem poptávky a čekám.Jak bys ho odebral? Osobně a nebo poštou?

skor postou teras to mam dost rozbehane skor na vychod...

edit..citacia...

Upraveno od CorradoVR6

Jakou chceš barvu kdyby náhodou? červenou si psal vid?

ano cervenu neni pre mna ale pre priatelku..ce Vecko od Nokie a poradne...a z Nkovych sa jej paci len to..a neNkove su dost smejdy

Abych Ti řekl pravdu tak ta N76 neni špatná a mladá ji má ale neni udělaná z kvalitních materialu.Už třikrát reklamovala kryt.

Vypadá to že už opravdu se nevyrábi.

no tie materialy su u nokii typicke...ja mam N81ku par mesiacov a uz je to osuchane vrzga to..a to nevravim o tom ze sa mi kyve konstrukcia..

A nechceš jako náhradu Nokii E66? Dnes jsem objednával pro Luke288 Nokii 6600 slide.

Romane neee v poho, vsak vubec o nic nejde, vazne :) Dneska jsem v HK potkal asi dvakrat nejakyho kluka v novym mustangu v cabriu a Luky mi do telefonu rikal, ze ho ve velky rychlosti predjizdel a ted stoji u krajnice a kouri se mu z motoru, to jsou veci :help:

Taky ho často potkávám na Moravském a chce vyloženě závodit...blbeček.Jednou jsme stáli paralelně vedle sebe jak je křižovatka u Kefiru...víš kde ne?

Tak frajer myslel že s nim budu dávat závody...nejsem magor...115kW versus nějakých 250...

nj 250 ale uz dojezdilo :feve: jo takovy mam nejradsi :) btw dneska zase nejaky erupce na slunci, u Arkusu na ty kilometry dlouhy rovine prevracenej kamion v poli, nechapu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.