Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Dobrý večer kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ahoj Romane, ja vim ze nemusi mit OII, jenom ze Luky dela Zagorku, co ta e75, uz ji mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Čau Tome.Měl jsi pěknou červenou Fabii ted jsem na ní koukal...cca před 20 minutama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Kdee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ted jsme se potkali u Hypernovy.Ztáhnu fotečky a dám je k sobě do vlákna-tak se budeš moct pokochat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ja koukam jak zjara ze je Luky v HK a ani se neozve, uz jsem mu volal, ze ma maly bezvyznamny minus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ty woe...to zas budu za bonzáka Tome...já Tě zastřelím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Zdarec chlapi 2:1 a Jágr zase vakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 kto hral, ale ešte nie MS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Romario dostal si SZ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 (editace) LUBO ideš na autosalón? Editováno: 16. Duben 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 'CorradoVR6' : dostal ale zatím na tom pracuju kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 kto hral, ale ešte nie MS Česká pojišťovna Cup. ČR - Švédsko. Maroš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 'CorradoVR6' : dostal ale zatím na tom pracuju kamaráde vdaka nevedel som ci si dostal lebo velakrat tu seci spominaju ze maju plne schranky tak som si nebol isty ci mi to system oznami alebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 btw kdo ide na salon do BA??wrccko ty ides?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Já si myslim že ten telefon se už nevyrábí ale rozhodil jsem poptávky a čekám.Jak bys ho odebral? Osobně a nebo poštou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 (editace) skor postou teras to mam dost rozbehane skor na vychod... edit..citacia... Editováno: 16. Duben 2009, autor: CorradoVR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Jakou chceš barvu kdyby náhodou? červenou si psal vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 ano cervenu neni pre mna ale pre priatelku..ce Vecko od Nokie a poradne...a z Nkovych sa jej paci len to..a neNkove su dost smejdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Abych Ti řekl pravdu tak ta N76 neni špatná a mladá ji má ale neni udělaná z kvalitních materialu.Už třikrát reklamovala kryt. Vypadá to že už opravdu se nevyrábi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 no tie materialy su u nokii typicke...ja mam N81ku par mesiacov a uz je to osuchane vrzga to..a to nevravim o tom ze sa mi kyve konstrukcia.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 A nechceš jako náhradu Nokii E66? Dnes jsem objednával pro Luke288 Nokii 6600 slide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Romane neee v poho, vsak vubec o nic nejde, vazne Dneska jsem v HK potkal asi dvakrat nejakyho kluka v novym mustangu v cabriu a Luky mi do telefonu rikal, ze ho ve velky rychlosti predjizdel a ted stoji u krajnice a kouri se mu z motoru, to jsou veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Taky ho často potkávám na Moravském a chce vyloženě závodit...blbeček.Jednou jsme stáli paralelně vedle sebe jak je křižovatka u Kefiru...víš kde ne? Tak frajer myslel že s nim budu dávat závody...nejsem magor...115kW versus nějakých 250... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 nj 250 ale uz dojezdilo jo takovy mam nejradsi btw dneska zase nejaky erupce na slunci, u Arkusu na ty kilometry dlouhy rovine prevracenej kamion v poli, nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.