Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Romčo já vlastně ještě nevím, máme v kvartýru návštěvu a nevím kdy ji povezem zpět na moravu asi sobotu a neděli zase zpět, facelift dostává docela zabrat, začínám uvažovat že si koupím naftovej motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joh@n Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak kdybys bloudil tak se ozvi... Díkes. Navigaci sice mám,ale snad ani té nebude třeba. Akorát,když jedu od Litomyšle.takprej budu muset přejet fakultku a pak se někde otočit nazpátek ať se dostanu do jejich parkoviště,je tak? Jinak do Prahy jezdím v pondělí ráno mnohem radši přesd Hradec než D1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Mílo: kecáš!!! to je ted...já jsem taky jezdil hodně ale ted okolo těch 25 tisic km ročně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 To víš že jo, nafta patří do kamen, spíše lehounce přemýšlín nad přestavbou na LPG úspora jak cip akorát by skončilo nakupování v obchodácích co mají podzemky takže vlastně taky úspora... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joh@n Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 To víš že jo, nafta patří do kamen, spíše lehounce přemýšlín nad přestavbou na LPG úspora jak cip akorát by skončilo nakupování v obchodácích co mají podzemky takže vlastně taky úspora... Do čeho chceš dát LPG?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 napsal jsi to pěkně!!! dvojité ušetření nákladu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jej, LPG ne, to bych autu neudělal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 1.6tka, ale nechci pouze trošililililinku uvažuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Dali jste všichni svůj hlas do ankety??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Už jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joh@n Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 1.6? Hm,zkus si to radši spočítat.Sem čerstvým majitelem OII 1.6 a když sem nad tím přemýšlel,otec mi to hned rozmluvil,on o tom oboru něco ví. A mimojiné by se mi to nevrátilo. Tolik za rok zas nenalítám. Poloviční cena u plynu versus benzín fajn,ale připočti instalaci nějakých 35tis,pak sou tam revize apod. Navíc rezervu v kufru,...ne,neuvažuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Dali jste všichni svůj hlas do ankety??? jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Diky diky diky tady zase začíná poprchávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Mílo: co to jsou za bouchači??? To je Tvoje ocharanka na tom avataru? Ten druhej vlevo má nějaky slaby lejtka-řekni mu at je začně pořádně přecvičovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 všechno má své pro a proti LPG, nafta i beňo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joh@n Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 všechno má své pro a proti LPG, nafta i beňo jasný.ale plyn je dodatečná investice Takže vy taky boucháte? To sem rád,že to tady není samej sušák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tys nebyl ve vlákně o sportu??? To je chyba! Velká chyba! Tady ho máš: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=65139 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joh@n Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tys nebyl ve vlákně o sportu??? To je chyba! Velká chyba!Tady ho máš: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=65139 Díkes...sem tady novej,tak se rozkoukávám. Chvíli mi zabere i udělat si profil toho svýho bílýho MPi bleska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Hosi, mam na vas dotaz. Uz ste nekdo dodelavali bocni listy z RSka? lakovane. Ptz me zajima, jestli by nebylo od veci sehnat z vrakoviste a nalepit si je k sobe. Ale nekde jsem cetl, ze uz pak hure drzi nebo co? TO mi ale hlava nebere, Skodovka tam ma oboustranou pasku ne? Takze kdyz to odmastim dukladne, zbavim se stare oboustranky a na listy pouziju oboustranou pasku Patex, ktera udrzi tech 50kg, tak by to mohlo jit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Stopro Michale. To musí drže t jak cyp. Když to nalepíš na více místech, jako nahoře a dole, tak to bude super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 4:2 vyhrajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Taky to tak vidím Jirko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joh@n Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Spíš si myslím,že budou obrany uzavřené.. Tož vyhrajem 2:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 co troskarite? 10:0 pro nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 To by tam musel bejt jen golman ty woe. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.