Květen 8, 200916 r Jestli je v Praze bouřka tak za chvilku to je u nás.Do pi..to mě sere.Zrovna když je zitra ten autodrom.
Květen 8, 200916 r Když oni to slibujou i na zitra.Uvidime.Auto mám zasrané jako dobytek...snad mě na ten autodrom pustěji ty vole...
Květen 8, 200916 r Když oni to slibujou i na zitra.Uvidime.Auto mám zasrané jako dobytek...snad mě na ten autodrom pustěji ty vole... Ta voda ti to stejně zacáká, takže nemá smysl tam jet s naleštěným autem (jako já )
Květen 8, 200916 r Ondro: abych řekl pravdu tak jsem auto ani neviděl.Dnes stálo po dlouhé době celej den v garáží a trápili jsme HTP...
Květen 8, 200916 r Rosto: příjemně jsi mě překvapil s tou neděli okolo 17 hodiny by se to mělo sjet.Milan jestli to bude stihat tak přijede taky...kluk jeden ušatej!
Květen 9, 200916 r Tak už jsem zpět ze Sosnové.Bylo to fajn a až se mi nabije foták tak dám k sobě fotečky i s komentářem.Ondro: jsem živej a zdravej ale brácha sletěl ze čtyřkolky a to si nedělám prdel! Naštěsti bez zranění ale obsluha byla pěkně v šoku.KDybych to blbec natáčel na kameru tak vyhraju první cenu
Květen 9, 200916 r Jardo: přijedeš taky dřiv? Ty woe...to je paráda! Já si lehnu a Vy za mě budete opejkat!!! Tomu řikám POŘÁDNÁ návštěva!
Květen 9, 200916 r Jardo: my jsme to ještě nestihli!!! Včera celé odpoledne na kolách...najeli jsme přes 20 km a dnes Sosnová a zitra jste Vy.Ale neboj...hned jak to půjde tak poreferuju
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.