Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Měj se Lubo. Tady začíná pěkná bouřka ty woe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Jestli je v Praze bouřka tak za chvilku to je u nás.Do pi..to mě sere.Zrovna když je zitra ten autodrom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Zejtra bude OK Romčo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Když oni to slibujou i na zitra.Uvidime.Auto mám zasrané jako dobytek...snad mě na ten autodrom pustěji ty vole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Oni ti ho tam vopláchou na Aquaplaningu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Když oni to slibujou i na zitra.Uvidime.Auto mám zasrané jako dobytek...snad mě na ten autodrom pustěji ty vole... Ta voda ti to stejně zacáká, takže nemá smysl tam jet s naleštěným autem (jako já ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Viktore: tak ted jsi mě uklidnil.Děkuju! Konečně sladce usnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Sladce usnu... :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Jak málo stačí ke štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Kuci nezlobte mě...já jsem starší pán a mě ted už opravdu stači málo ke štěsti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 (editace) Mě taky a jsem trošííínku starší. Editováno: 8. Květen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Kuci...pomaličku balím.Zitra mě čeká škola smyku.Dobrou noc a klidné sny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 uz ses rozloucil s autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Dobrou... a v neděli zdarec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ondro: abych řekl pravdu tak jsem auto ani neviděl.Dnes stálo po dlouhé době celej den v garáží a trápili jsme HTP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Rosto: příjemně jsi mě překvapil s tou neděli okolo 17 hodiny by se to mělo sjet.Milan jestli to bude stihat tak přijede taky...kluk jeden ušatej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 My určitě přijedeme dřív a trochu ti pomůžeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Fajn! Aspon v klidu prohodíme pár slov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Souhlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Tak už jsem zpět ze Sosnové.Bylo to fajn a až se mi nabije foták tak dám k sobě fotečky i s komentářem.Ondro: jsem živej a zdravej ale brácha sletěl ze čtyřkolky a to si nedělám prdel! Naštěsti bez zranění ale obsluha byla pěkně v šoku.KDybych to blbec natáčel na kameru tak vyhraju první cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 My určitě přijedeme dřív a trochu ti pomůžeme. ahoj kluci, taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Jardo: přijedeš taky dřiv? Ty woe...to je paráda! Já si lehnu a Vy za mě budete opejkat!!! Tomu řikám POŘÁDNÁ návštěva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 jj, ale vyzvednu si referát na téma ochutnávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Jardo: my jsme to ještě nestihli!!! Včera celé odpoledne na kolách...najeli jsme přes 20 km a dnes Sosnová a zitra jste Vy.Ale neboj...hned jak to půjde tak poreferuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.