Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Karlosi, copak se ti na tom LukOilu povedlo???? :help:

Ale......dnes jsem připravoval na prodej ty dvě OII 1.9TDI ze 2007...(zítra jdou do světa)....no a když jsem vypucoval celej interiér a chystal jsem že to spláchnu zvenčí,tak jsem si uvědomil že už mi došel přípravek na al.kola a sonax na plasty...tak jsem do jedné té OII sednul a jel tady kousek k LukOilu to nakoupit....nakoupil jsem a ještě jako bonus jsem si tam koupil dobrý kafíčko a colu v plechu :) ..do té doby bylo vše o.k. ...přijdu k autu,otevřu dveře řidiče,sedám a v tom jsem si kolenem nakopnul to kafe..víčko vyletělo,kelímek se mi zbrortil v ruce a celá přední část interiéru včetně sedaček,mých kalhot,bundy od kafe.. :aggressive: ..myslel jsem že puknu vzteky.. :aggressive: ...aby toho nebylo málo,tak jak jsem byl nasranej,tak jsem tu plechovku s colou švihnul na zadní sedadlo..no a když jsem se machající se v těch sračkách na sedadle rozjel směr domu tak mě nenapadlo nic jinýho než si sáhnout dozadu pro tu plechovku a otevřít jí....no v tom výbuch a cola byla i na čel.skle,přístrjovce atd.atd.atd. ....normálně kamikaze den........Takže jsem přijel domu a žačal jsem nanovo a čistil jsem to asi 3hodiny....Fakt bomba den...

Editováno: , autor: karlos3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak u náš ti to dá dealer, môžeš s tým ísť aj na kraj krajiny :D aspoň ja si tak myslím, ale problémy s tým som ešte nikdy nevidel ;) najlepšie bolo, keď otec rozbil ten malý obdľžnikový rámček na ŠPZ a potom sa jazdilo asi 3 dni bez a nikto nič :D myslím, že sme mali šťastie, zhodou okolností to odpálil na stĺpiku na parkovisku pred políciou :aggressive: teraz už jazdí toľko fízlov na Slovensku, že by si ťa do pár minút nejaký odchytil a dostal by si pokutu...ešte dodám, že potom asi o pol rok kupoval otcov kolega OII tiež a mal presne iba jednu prevoznú značku a zastavili ho fízli, že musí mať dve :D tak keď ju bol dealerovi vrátiť prihodil mu aj bločik myslím :smich: :smich:

karlos, tak to si mal fakt super deň no :( ešte aj to počasie je naprd, koľko majú tie tvoje OII 07 nabehané :)

Odkaz ke komentáři

Karlosi tak to je ako naschvál, normálne by sa ti to určite nestalo, len keď to bolo vyčistené...

A neviem ako u vás, ale ja som na prevozkách jazdil asi dva týždne a normálne ako taxík, aj montáž taxametra a metrológiu mi robili ešte na prevozkách, len to už som vedel aké budem mať číslo... ;)

Odkaz ke komentáři

Přesně tak...fakt to neni nějak strašně moc......proti tomu co jsem za km jezdil když jsem začal na začátku 90.let podnikat to až je moc málo.....ale to jsem byl na vše sám a měl jsem jen pár známých který mi sem tam pomáhalo.....Už bych to ale nechtěl zažít....to pak neni život,ale sebemrskačství....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...