Květen 12, 200916 r tadya zahrada je to nalevo od baráku, je tam i vidět ohraničení, teď se o víkendech zabývám postupným kácením přestárlých ovocných stromů. alespoň teď víte kam za rok přijet na návštěvu Na malý ŠH jo ?
Květen 12, 200916 r Já to beru tak že mám dvě děti které maji nějaké ty nároky a jednou za rok chci na dovolenou za kterou dám cca 50-60 tisic...kdybych stavěl tak na všechno mužu hned zapomenout...na veškerou zábavu...rozumite snad jak to myslim...navic nevím jak dlouho budu na tomto světě...děti vyletěji z hnizda a co s barákem ???
Květen 12, 200916 r to sem si tak připoměl že se velice těším na sobotu i když se tam stavím na dvě až tři hodinky
Květen 12, 200916 r Romane to je pravda, aj preto nechcem nič veľké, to vidím ja u našich, ja som preč, segra už dokončuje barák a zachvíľu sa odsťahuje tak tam budú sami...
Květen 12, 200916 r Autor kluci, kdyby jste chtěli na ŠH pozdravit "atleta" Vorlajze, tak nechte svoje telefonní číslo u Otesánka...
Květen 12, 200916 r to sem si tak připoměl že se velice těším na sobotu i když se tam stavím na dvě až tři hodinky Tak snad se tam potkáme. Já tam přijedu kolem 9:00.
Květen 12, 200916 r kluci, kdyby jste chtěli na ŠH pozdravit "atleta" Vorlajze, tak nechte svoje telefonní číslo u Otesánka... Za stěračem ? Nebo RZ ?
Květen 12, 200916 r kluci, kdyby jste chtěli na ŠH pozdravit "atleta" Vorlajze, tak nechte svoje telefonní číslo u Otesánka... Budeš volať aj do zahraničia???
Květen 12, 200916 r Autor Budeš volať aj do zahraničia??? tak s tím nemám problém! ale dej tam předvolbu... nevím totiž, jaká je předvolba Maďarska!!!
Květen 12, 200916 r Autor Lubi... vo to mi šlo... btw. Lubi, ty jedeš na ŠH taxíkem??? to jsi ve vatě co? jezdit pořád tágem!!!
Květen 12, 200916 r Pavle tak to si ma nasral... :smich: A máš po kozách Pavle, žádnej Taxík na Slovensku tě nesveze.
Květen 12, 200916 r Maďarsko nemá Euro nepodceňuj nás aby sme boli na jednej úrovni tssss... Upraveno Květen 12, 200916 r od wrccko
Květen 12, 200916 r Hello tak jsem o5 tady seru na učení nějak to dopadne... Jasně Milane. Co jsi nenalil do teď už nenaleješ.
Květen 12, 200916 r jj dikes za podporu, mám ale problém pokud mne zejtra vyhodí mám prej doma útrum s počítačema
Květen 12, 200916 r Autor Romčo... proč mu to taky nepošleš smskou??? my takhle nevíme o co jde ... žejo :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.