Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 tadya zahrada je to nalevo od baráku, je tam i vidět ohraničení, teď se o víkendech zabývám postupným kácením přestárlých ovocných stromů. alespoň teď víte kam za rok přijet na návštěvu Na malý ŠH jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Já to beru tak že mám dvě děti které maji nějaké ty nároky a jednou za rok chci na dovolenou za kterou dám cca 50-60 tisic...kdybych stavěl tak na všechno mužu hned zapomenout...na veškerou zábavu...rozumite snad jak to myslim...navic nevím jak dlouho budu na tomto světě...děti vyletěji z hnizda a co s barákem ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Na malý ŠH jo ? zas tak velký to není ale na OC by to mohlo stačit :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to sem si tak připoměl že se velice těším na sobotu i když se tam stavím na dvě až tři hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Romane to je pravda, aj preto nechcem nič veľké, to vidím ja u našich, ja som preč, segra už dokončuje barák a zachvíľu sa odsťahuje tak tam budú sami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 kluci, kdyby jste chtěli na ŠH pozdravit "atleta" Vorlajze, tak nechte svoje telefonní číslo u Otesánka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to sem si tak připoměl že se velice těším na sobotu i když se tam stavím na dvě až tři hodinky Tak snad se tam potkáme. Já tam přijedu kolem 9:00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 kluci, kdyby jste chtěli na ŠH pozdravit "atleta" Vorlajze, tak nechte svoje telefonní číslo u Otesánka... Za stěračem ? Nebo RZ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 no tak to stopro, já chci vyrazit z domova okolo sedmé až osmé ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 kluci, kdyby jste chtěli na ŠH pozdravit "atleta" Vorlajze, tak nechte svoje telefonní číslo u Otesánka... Budeš volať aj do zahraničia??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak snad bude účast OII velká co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Budeš volať aj do zahraničia??? tak s tím nemám problém! ale dej tam předvolbu... nevím totiž, jaká je předvolba Maďarska!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Pavle tak to si ma nasral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Lubi... vo to mi šlo... btw. Lubi, ty jedeš na ŠH taxíkem??? to jsi ve vatě co? jezdit pořád tágem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak snad bude účast OII velká co ? No vyzerá to že nejaké tam budú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Pavle tak to si ma nasral... :smich: A máš po kozách Pavle, žádnej Taxík na Slovensku tě nesveze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to nevadí, já stejně nemám maďarský €!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Hello tak jsem o5 tady seru na učení nějak to dopadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Maďarsko nemá Euro nepodceňuj nás aby sme boli na jednej úrovni tssss... Editováno: 12. Květen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Hello tak jsem o5 tady seru na učení nějak to dopadne... Jasně Milane. Co jsi nenalil do teď už nenaleješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 jj dikes za podporu, mám ale problém pokud mne zejtra vyhodí mám prej doma útrum s počítačema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 hh... Majlsi, ale furt lepší, než kdybys měl utrum v posteli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Milane: ohledně dnešní sms...zitra pošlu udaje.OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 No hele ale počítač by mne taky mrzel né, že né... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Romčo... proč mu to taky nepošleš smskou??? my takhle nevíme o co jde ... žejo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.