Březen 26, 200916 r Ta co gadžove . Škoda že tu neni Cooco. Dnes sa slovanu dostalo nakladačky hehe lol
Březen 26, 200916 r tak Dome to nejako trafil bud rukou alebo hokejkou v bránkovisku či nejako tak ale Pukalovič bol poriadne nas*aty
Březen 26, 200916 r Roman: dobrú farbu si vybral, ešte to poupratovať Tomcat: Musi US Steel kúpiť rozhodcu Speeder: zdravim
Březen 26, 200916 r Nemám...dnes mi tam chyběla jedná deska.Pech jako prase.Nemáte někdo doma jednu desku nejhorší je to že musim kvůli tomu objednat celej balík
Březen 26, 200916 r no coco je asi na zápase, resp. už po zápase dakde pod stolom alebo išiel radšej skúsiť nový Magnum
Březen 26, 200916 r Nemám...dnes mi tam chyběla jedná deska.Pech jako prase.Nemáte někdo doma jednu desku nejhorší je to že musim kvůli tomu objednat celej balík máš blbé rozmery bytu v garáži by sa niečo našlo ale či tvoj vzor...
Březen 26, 200916 r verím, že bude finále Košice-Skalica a tam už mi je viac menej jedno kto vyhrá, aj keď KE ale nechcem Slovan vo finále
Březen 26, 200916 r Wrcko: nebudeš náhodou na rally Prešov začiatkom mája? resp. na Šarišskom slalome na druhý deň...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.