Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jj tohle máš funkční...

ja či on? lol:smich:

oba dwaja

Chlapi nemal by niekto zaujem o MF volant, s bagom, RJ a kabelaz? Predbezne sa pytam. Neni este na predaj, ale keby bol vazny zaujem. Pokukujem na RS FL MF.

Ahoj kucí.Byl jsem si zahrát se svýma dětičkama hodinu pozemní hokej a musim říct že mám fyzičku uplně na dvě věci :aggressive: fakt otřesny!

Potil jsem se a funěl jako dobytek...fujtajbl!

simtě dneska bylo dusno to se potí každej :smich: nesváděj to na fyzičku :smich:

Ne Miloši.Od zitra nástup do fitka a rotoped a bez diskuze.Jsem hnusnej sám sobě.

simtě dneska bylo dusno to se potí každej :smich: nesváděj to na fyzičku :smich:

veď ráno pršalo tak aké dusno lol , sám som zmokol, ale popoludní bolo horúco :D

Ale bylo potřeba zapršet.Je sucho.Mároš: Ty nesportuješ vůbec?

Mároš: Ty nesportuješ vůbec?

rekreačne občas tenis, badminton....viacej bicykel :):palec2: ...plávanie

veď ráno pršalo tak aké dusno lol , sám som zmokol, ale popoludní bolo horúco :D

no odpoledneto bylo krušný, sem seděl v kancelářia tiše se potil :smich: a pak sem se stavoval ještě ve škodovce v České Lípe bylo asitak půl šesté a je to taková ta prosklená montovaná hala a docela mi jich tam bylo líto, měli tam větší dusno než venku, fuj!

rekreačne občas tenis, badminton....viacej bicykel :):palec2: ...plávanie

Jasně.Tak to je taky dobrej pohyb člověče.Já jsem hrál závodně ping pong a strašně mě to bavilo.

Ne Miloši.Od zitra nástup do fitka a rotoped a bez diskuze.Jsem hnusnej sám sobě.

joRomčo tojá sem si taky hnusnej, ale hoďka denně popráci na koloběžce, zpotim se jak prase a a když se vysprchuju a jdu spát tak usínám příjemně utahanej :palec2: a to už ani nemluvim o tom když musim ještě :prc::smich: :smich: :smich:

Jasně.Tak to je taky dobrej pohyb člověče.Já jsem hrál závodně ping pong a strašně mě to bavilo.

človek nemôže iba sedieť :p;)

Od zitra nástup do fitu...

Zejtra nástup na zkoušku, nechce se mi učit takže asi výbuch:-(

Miles aj ja :(:kuk::smich:

Ahoj Milane: z čeho děláš zkoušku?

Ja som hral v sobotu futbal, vcera tenis a citim sa ako 80 rocny dedo. Vsetko ma boli a nemozem sa ani pohnut.

Kriminologie a prevence kriminality -vedecky pojato to že když se v ulici nesvítí víc se tam krade -_-

wrccko tak se uč , seš tu zase celej den

ja už som mal dnes právo a nemčinu, zajtra dokončenie nemčiny :smich:

právo mám 1.června...

Mílo: nezávidim Ti a obdivuju lidi co se museji připravovat ke zkouškám.Já jsem v obdobi maturit zhubnul nervama cca 8 kg.Fakt že jo.

právo mám 1.června...

vtedy mám ekonómiu :feve: :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.