Květen 19, 200916 r Chlapi nemal by niekto zaujem o MF volant, s bagom, RJ a kabelaz? Predbezne sa pytam. Neni este na predaj, ale keby bol vazny zaujem. Pokukujem na RS FL MF.
Květen 19, 200916 r Ahoj kucí.Byl jsem si zahrát se svýma dětičkama hodinu pozemní hokej a musim říct že mám fyzičku uplně na dvě věci fakt otřesny! Potil jsem se a funěl jako dobytek...fujtajbl!
Květen 19, 200916 r Ne Miloši.Od zitra nástup do fitka a rotoped a bez diskuze.Jsem hnusnej sám sobě.
Květen 19, 200916 r simtě dneska bylo dusno to se potí každej nesváděj to na fyzičku veď ráno pršalo tak aké dusno , sám som zmokol, ale popoludní bolo horúco
Květen 19, 200916 r Mároš: Ty nesportuješ vůbec? rekreačne občas tenis, badminton....viacej bicykel ...plávanie
Květen 19, 200916 r veď ráno pršalo tak aké dusno , sám som zmokol, ale popoludní bolo horúco no odpoledneto bylo krušný, sem seděl v kancelářia tiše se potil a pak sem se stavoval ještě ve škodovce v České Lípe bylo asitak půl šesté a je to taková ta prosklená montovaná hala a docela mi jich tam bylo líto, měli tam větší dusno než venku, fuj!
Květen 19, 200916 r rekreačne občas tenis, badminton....viacej bicykel ...plávanie Jasně.Tak to je taky dobrej pohyb člověče.Já jsem hrál závodně ping pong a strašně mě to bavilo.
Květen 19, 200916 r Ne Miloši.Od zitra nástup do fitka a rotoped a bez diskuze.Jsem hnusnej sám sobě. joRomčo tojá sem si taky hnusnej, ale hoďka denně popráci na koloběžce, zpotim se jak prase a a když se vysprchuju a jdu spát tak usínám příjemně utahanej a to už ani nemluvim o tom když musim ještě :smich:
Květen 19, 200916 r Jasně.Tak to je taky dobrej pohyb člověče.Já jsem hrál závodně ping pong a strašně mě to bavilo. človek nemôže iba sedieť
Květen 19, 200916 r Ja som hral v sobotu futbal, vcera tenis a citim sa ako 80 rocny dedo. Vsetko ma boli a nemozem sa ani pohnut.
Květen 19, 200916 r Kriminologie a prevence kriminality -vedecky pojato to že když se v ulici nesvítí víc se tam krade
Květen 19, 200916 r Mílo: nezávidim Ti a obdivuju lidi co se museji připravovat ke zkouškám.Já jsem v obdobi maturit zhubnul nervama cca 8 kg.Fakt že jo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.