Miles Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jj tohle máš funkční... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ja či on? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 oba dwaja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Chlapi nemal by niekto zaujem o MF volant, s bagom, RJ a kabelaz? Predbezne sa pytam. Neni este na predaj, ale keby bol vazny zaujem. Pokukujem na RS FL MF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ahoj kucí.Byl jsem si zahrát se svýma dětičkama hodinu pozemní hokej a musim říct že mám fyzičku uplně na dvě věci fakt otřesny! Potil jsem se a funěl jako dobytek...fujtajbl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 simtě dneska bylo dusno to se potí každej nesváděj to na fyzičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ne Miloši.Od zitra nástup do fitka a rotoped a bez diskuze.Jsem hnusnej sám sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 simtě dneska bylo dusno to se potí každej nesváděj to na fyzičku veď ráno pršalo tak aké dusno , sám som zmokol, ale popoludní bolo horúco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ale bylo potřeba zapršet.Je sucho.Mároš: Ty nesportuješ vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Mároš: Ty nesportuješ vůbec? rekreačne občas tenis, badminton....viacej bicykel ...plávanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 veď ráno pršalo tak aké dusno , sám som zmokol, ale popoludní bolo horúco no odpoledneto bylo krušný, sem seděl v kancelářia tiše se potil a pak sem se stavoval ještě ve škodovce v České Lípe bylo asitak půl šesté a je to taková ta prosklená montovaná hala a docela mi jich tam bylo líto, měli tam větší dusno než venku, fuj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 rekreačne občas tenis, badminton....viacej bicykel ...plávanie Jasně.Tak to je taky dobrej pohyb člověče.Já jsem hrál závodně ping pong a strašně mě to bavilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ne Miloši.Od zitra nástup do fitka a rotoped a bez diskuze.Jsem hnusnej sám sobě. joRomčo tojá sem si taky hnusnej, ale hoďka denně popráci na koloběžce, zpotim se jak prase a a když se vysprchuju a jdu spát tak usínám příjemně utahanej a to už ani nemluvim o tom když musim ještě :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jasně.Tak to je taky dobrej pohyb člověče.Já jsem hrál závodně ping pong a strašně mě to bavilo. človek nemôže iba sedieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Od zitra nástup do fitu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Zejtra nástup na zkoušku, nechce se mi učit takže asi výbuch:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Miles aj ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ahoj Milane: z čeho děláš zkoušku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ja som hral v sobotu futbal, vcera tenis a citim sa ako 80 rocny dedo. Vsetko ma boli a nemozem sa ani pohnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Kriminologie a prevence kriminality -vedecky pojato to že když se v ulici nesvítí víc se tam krade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 wrccko tak se uč , seš tu zase celej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ja už som mal dnes právo a nemčinu, zajtra dokončenie nemčiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 právo mám 1.června... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Mílo: nezávidim Ti a obdivuju lidi co se museji připravovat ke zkouškám.Já jsem v obdobi maturit zhubnul nervama cca 8 kg.Fakt že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 právo mám 1.června... vtedy mám ekonómiu :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.