Březen 26, 200916 r Hovorim, ze len tak jedno male. Ale mi pisal kamos ze pride na navstevu, tak mozno dam dva no, aby sa nepovedalo, ze neviem cloveka pohostit. lol
Březen 26, 200916 r Hej po anglicky, poľsky a kapanek nemecky. No a taky česky, po šarišsky, rusnacky. To je asi šicko.
Březen 26, 200916 r To som len tak napisal, lebo obaja na fotkach mate Vegy v tvojej sekcii. Vegani to je take daco ako vegetariani, ale sa mi zda ze jedia ryby.
Březen 26, 200916 r šak hej. Polakovi v pohode rozumiet. Normalne nestiham ist do inych sekcii, aby som nieco nepremeskal.
Březen 26, 200916 r Jo ták! Už jsem se lekl že to je nějaká sprostárna. Hele nevíte kde je hospodskej?
Březen 26, 200916 r Vegán je ten, kto nepoužíva ani nekonzumuje živočíšne produkty. Kým vegetariáni nekonzumujú mäso, vegáni odmietajú aj vajcia a mliečne výrobky, kožu, kožušinu, vlnu, kozmetiku a chemikálie testované na zvieratách.
Březen 26, 200916 r Bacha je tu orel, či sorry Vorel. Tak musime pisať spisofne po československy. Ci bisťu
Březen 26, 200916 r Jo ták! Už jsem se lekl že to je nějaká sprostárna.Hele nevíte kde je hospodskej? ta to kerčmár
Březen 26, 200916 r Autor zdárek panáčci... tak jsem si byl zahrát badminton a zase jsem dostal vejprask... potřebuju shodit tak 15 kilo ... původně jsem chtěl duplex, ale spíš to vypadá, že půjdu na liposukci!
Březen 26, 200916 r Tak to potom nemoze byt hit sakra ne. Take daco musis vediet. to je také na pohodovú jazdu v aute
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.