Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

sníža moc nepije.. takže řídí on, to je jasný o zbytku netuším a je mi to jedno lol:p

Já jsem se od Knajpy distancoval už před dloooouhou dobou, ale jak koukám, tak to nepřineslo žádnej účinek :(

Vloženo
Teorie 45minut a jizdy-tři discipliny.Ta první byla pro mateřskou školku a ta druhá-vyhybavý manévr a třeti levotočivá zatáčka po speciálně upravené ploše.

a získal si nejaké skúsenosti? :palec2:

Vloženo

Nie tak mal som na mysli, či aj niečo nové, lebo ja mám aj knihu bezpečná jazda atd. a máš niečo odjazdené, tak či si sa dozvedel nové niečo....tak plný kurz musí byť pecka...myslím že v Blave to je na BMWčkach

Vloženo

Čaute pánové... ;)

Tu sa teeda dejú veci... :help: (knajpa)

U nás sa včera večer prehnala fajnová búrka aj s krúpami, len som cez okno pozeral ako sa to odráža od áut :feve: našťastie nenarobili na aute žiadne škody... ale to čo bolo potom v jednej časti mesta u nás by som nechcel zažiť... :kuk: dám foto k sebe do vlákna....

Vloženo
Lubo včera to bol masaker..ani nechci čítať ako sa to zvrhlo v knajpe a ja mám BANán :feve: :feve:

No ako som zistil tak knajpa sa jakosik stratila... :kuk:

A včera som tu vôbec nebol takže nemám prehľad... :feve:

Prečo si ho dostal??? :help::help:

Vloženo
Prečo si ho dostal??? :help::help:

čo ja viem či sa popili na Zámečku...ale pravda je že keď som napísal odpoveď tak som svojimi "špiónskymi" schopnosťami zhodil celé fórum :kol-48::palec2:

Vloženo
čo ja viem či sa popili na Zámečku...ale pravda je že keď som napísal odpoveď tak som svojimi "špiónskymi" schopnosťami zhodil celé fórum :kol-48::palec2:

A to sa ti ako podarilo?? Na to už treba schopnosti... ;):palec2:

Vloženo
TO JE MASAKER :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :feve:

To teeda je... :feve:

A po tej ceste na prvých dvoch foto som prešiel asi dve minúty predtým, som to videl ako sa to posúva po poli a pomaly padá do priekopy... :kuk::kuk:

Vloženo (editace)
To si ešte dobre obstál :feve:andílek andílek

Nakoniec celkom áno, auto parkojem za domom kde nevidím, ale keď som počul ako to búcha na okná tak som pozeral na tú feliciu ako to znáša...

Editováno: , autor: lubinob

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...