lubinob Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 To sme stále, ešte teraz tam dobrovoľný makajú... v noci tam bolo asi 10 áut od nás a z okolia a neviem koľko hasičov.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ale bolo v predpovedi, že niečo také má prísť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Búrky áno ale krúpy myslím že nie.... a dusno bolo predtým poriadne, ale toto bola rýchla smršť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ďalšia super správa http://www.topky.sk/cl/10/481455/Tragedia-...-po-zrazke-aut- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Búrky áno ale krúpy myslím že nie.... a dusno bolo predtým poriadne, ale toto bola rýchla smršť... zasa to Iľkovi vyšlo presne ako vždy...nechápem načo ich platiť, SHMÚ vôbec nevie predpovedať...lepšie keď si pozrie človek zábery družíc na nete a zhodnotí to sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 LUBO: Včera poriadne krúpy u vás? :help: :help: Tam kde jsem byl, tak taky až jsem čučel ! A v autě jsem pak měl sprchový kout rybníček.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 normálne ti pustilo vodu do auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 su piš a krutě, nezachápal jsem dám si fotku do témy, páč to bylo něco a to sem doslova "v tom" jel skoro 2 hodiny, no divnej pocit sedět v mokré sedačce a na ruku z tapecu "kape voda" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 a mal si aj vyhrievané sedačky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Čau dádo... Tak to mne našťastie nie a to som išiel aj po tých zaplavených cestách ako je vidieť na foto a na viacerých miestach v meste bolo asi 15 - 20cm vody cez celú cestu... s jednými zákazníkmi som si robil srandu, pribrzdil som pred tou vodou a povedal som im, že teraz sa ideme člnkovať... išiel som asi 20 a voda striekala do výšky auta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 už vieš prečo má Pájo Scouta aj keď on nevidel ešte bahno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Maroš ale ty si tu včera poriadne išiel, teraz som pozeral asistenta a toľko príspevkov za deň so tu ešte nevidel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 už vieš prečo má Pájo Scouta aj keď on nevidel ešte bahno Tak prešiel som všade kde som potreboval... Štvorkolka by síce nebola od veci, ale to by potom poniektorí boli moc pohodlní... Ale so Stormovou žehličkou by asi bol problém aj po hlavnej ceste prejsť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Lubo - "makal" som na projekte do školy, ale vážne a som rád, že som niečo spravil a fóru sa nedalo odolať a to o jednej ráno keď začala smršť aj u nás v knajpe lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 a mal si aj vyhrievané sedačky? Sem si říkal.. 12V přímo do zadečku, proč ne spíš si myslím, že by je to zničilo.. doufám, že s airbagama to nic neudělalo a u prohlídky asi budu chtít být, páč aby nekecali, bojím se, že to zateklo do konstrukce = vlhkost a může to reznout zevnitř.. a pak se to projeví za x let a to samo řeknouv že já nic já muzikant vy platte resp auto zešrotujte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Mě přijde, že mám trochu zvýšeno.. takže sem projížděl "kalužemi" v poho, jenom bylo cítit mírne zúpomalení, ale nic tragického.. To jsem vyjížděl z jedné benzinky no tam ěmli dobrej rybník, tak jsem se rozjel jak *** a jelikož to nebylo vidět (povrch vozovky), no to sem dal tlumičům pěknou ránu a ta voda.. pár sekund jsem přes přední sklo neviděl a pak jsem si uvědomil, že ta rychlostka je svedená do 2 průhů a já nemám vlastně připojovák a takhle na ferovku jsem tam vlítl vedle mě prolítlo auto, že mi málem zase urvalo zrcátko asi v tom šoku ani nestihl troubit.. a já sem díky "projetí" tím jezírkem viděl prd.. no nádhera, bylo yb potřeba osobně zažít, se těžko vypráví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 z teba majú radosť v servise nám už menili 3 krát dečky vyhrievania pretože sú veľmi kvalitné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Nás musí mít všude rádi.. opravy za xx 000Kč až xxx 000Kč takže příjem z nás maj.. to že si to serou oni, za to nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Lubo: a co se diviš? Mároš nemá čas se ani jit napit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 A když to vezmem do detailů ze mě ani ne já tam s tím sice jezdím / vyjednávám, ale všude je to psaný na máti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Lubo: a co se diviš? Mároš nemá čas se ani jit napit ej nie :smich: aspoň nepriberiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Zakažte někdo Márošovi chat nebo hodte na něj sít!!!!!!! 260 přispěvku za den.Ten chlapec chodi i na C s noutasem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Maroš opravdu spamuje.. a já tomu nechtěl věřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Už vím za co máš ban moc přitěžuješ foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Zakažte někdo Márošovi chat nebo hodte na něj sít!!!!!!! 260 přispěvku za den.Ten chlapec chodi i na C s noutasem!!! tak veľký kábel nemám :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.