kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Kully: ohledně toho měření laserovou puškou Ti mužu říct naprosto přesně že to zaměřují mezi přední světla-to samé jsem zjištoval před tím než jsem si nechal udělat laserové rušičky. No ja ti budu muset zase asi zavolat Jak moc je ta rusicka ucinna ? Jaky mas typ ? Pls nejake podrobnosti Kde ti to montovali ? Predpokladam RACHOT ? Jo a prosim te, je to odhalitelne ? Videl jsem na youtube nejake videa funkcnich a porouchanych cidel a blbe je, ze jsou na kamare videt ... Nebo to blikani nejak udelali kvuli videa ? Editováno: 21. Červen 2009, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Rušičku mi dělal auto Otto Horák Čeperka a běžně dělaji autosalony Audi a BMW v Pardubicich. Učinnost tam je skoro stoprocentní-musiš ty čidla mít čisté a je to namontované v podložce SPZ-mám to opět ve svém vlákně.V podstatě to je pořád vypnuté ale jakmile se mi na to budou chtít zaměřit tak mi to vyšle poplach v kabině a rozvíti se červená LEDka.Zbrzdím to a hned ji vypnu abych udělal radost přislušnikovi že mě muže změřit.Jinak jemu po dobu aktivace rušičky na displeji nesvíti error takže v praxi by neměl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Na jake strance to u tebe najdu ? Mas tam i nejake foto + dalsi info ? Jak to mas v podstate porad vypnute ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Tak o jsem potřeboval, milý pane Romariooo písemné doznání s tím půjdu na oblastní komisařství a budu povýšen do hodnosti vraníka a tebe silniční piráte koněčně chytí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Milo: ale to je parkovaci asistent!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Hmm tak ten mám taky jdu se tedy taky udat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Milo: prej potřebuješ doučování z angličtiny jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 nerýpej , jsem prostě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Romariooo pls napis nejake podrobnosti a nebo kde v tvem topicu neco blizsiho najdu. Jinak prece to nemuzes mit vyple, to pak asi nerusi ne ? Chapu kdybys jel, policajti te chcou zmerit, tobe to zapipe a policistovi se neukaze rychlost. Ty zpomalis, vypnes to a on te zmeri znovu a uz se mu rychlost ukaze ... Nebo je to jinak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Přesně jak píšeš.Ano,je to tak.Jdu to pohledat na které to mám stránce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Udejte se věichni a Romčovi seberte papíry Zdarec Kuly: ani o tom neuvažuj hodláš jezdit rychle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Kully: tady to je http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...000&st=1600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ani o tom neuvazuju . Clovek ani nemusi jet (moc) rychle a prijde o body. Posledni dobou meri na kazdem kroku a cim dal casteji. Nevim jestli ted maji nejake dopravne-bezpecnostni akce nebo co ... A nejhorsi je, ze nekde meri, ale nikde nevybiraji. A po par mesicich se clovek dozvi, ze jel rychle tam, tam a tam a a ma odevzdat ridicak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Kully: tady to je http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...000&st=1600 Diky :worthy , jdu na to mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Kully: a Ty máš teprve objednané auto nebo jak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Jj, auto mam objednane. Mam tu i topic: Kullyho Rychlá Střela Editováno: 21. Červen 2009, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Z "bezpečnostních důvodu" jsem je musel zdemontovat protože byli jako pěst na oko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Jj, uz jsem na to v tvem topicu narazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Kdy máš mít svého krasavce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Tys taky necetl muj topic, co ? Prvni tyden v Sprnu jde do vyroby. SNAD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Tys taky necetl muj topic, co ? Prvni tyden v Sprnu jde do vyroby. SNAD Nečetl ale napravím to! Za jak dlouho takové auto maji vyrobené? Za den,dva,tři? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Tak ty to budes mit rychle .. Celkem 4 stranky. Za to nez bych ja procetl cely tvuj topic ... 172 stran No vyroba moc dlouho trvat nebude. Si myslim, ze za den to musi mit smontovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Tak jsem to skoro i odhadl.Musi to být suprovej pocit mít uplně nové auto.Dnes u mě byl Jarda a ukazoval mi nového C Maxe v bílé barvě.Supr vůz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Montáž netrvá ani den, ale několik hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Puvodne jsem chtel referencku za 550 tis. Nez jsem si pro ni jel, tak mi ji prodali. A kdyz uz se daji na osobnich autech odpocitavat DPH ... A nove je proste nove. Jistota, ze s nim nic neni, zadne stocene KM, zaruka ... Ty nemas sve auto kupovane jako nove ? V tvem topicu jsem to nikde nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.