Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kully: ohledně toho měření laserovou puškou Ti mužu říct naprosto přesně že to zaměřují mezi přední světla-to samé jsem zjištoval před tím než jsem si nechal udělat laserové rušičky.

No ja ti budu muset zase asi zavolat :)

Jak moc je ta rusicka ucinna ? Jaky mas typ ? Pls nejake podrobnosti :)

Kde ti to montovali ? Predpokladam RACHOT ?

Jo a prosim te, je to odhalitelne ? Videl jsem na youtube nejake videa funkcnich a porouchanych cidel a blbe je, ze jsou na kamare videt ...

Nebo to blikani nejak udelali kvuli videa ?

Upraveno od kully

Rušičku mi dělal auto Otto Horák Čeperka a běžně dělaji autosalony Audi a BMW v Pardubicich.

Učinnost tam je skoro stoprocentní-musiš ty čidla mít čisté a je to namontované v podložce SPZ-mám to opět ve svém vlákně.V podstatě to je pořád vypnuté ale jakmile se mi na to budou chtít zaměřit tak mi to vyšle poplach v kabině a rozvíti se červená LEDka.Zbrzdím to a hned ji vypnu abych udělal radost přislušnikovi že mě muže změřit.Jinak jemu po dobu aktivace rušičky na displeji nesvíti error takže v praxi by neměl být problém.

Na jake strance to u tebe najdu ? Mas tam i nejake foto + dalsi info ?

Jak to mas v podstate porad vypnute ?

Tak o jsem potřeboval, milý pane Romariooo písemné doznání s tím půjdu na oblastní komisařství a budu povýšen do hodnosti vraníka a tebe silniční piráte koněčně chytí :band

Milo: ale to je parkovaci asistent!!! :smich:

Hmm tak ten mám taky jdu se tedy taky udat :p

Milo: prej potřebuješ doučování z angličtiny jo?

nerýpej :feve: , jsem prostě :blbec:

Romariooo pls napis nejake podrobnosti a nebo kde v tvem topicu neco blizsiho najdu. Jinak prece to nemuzes mit vyple, to pak asi nerusi ne ?

Chapu kdybys jel, policajti te chcou zmerit, tobe to zapipe a policistovi se neukaze rychlost. Ty zpomalis, vypnes to a on te zmeri znovu a uz se mu rychlost ukaze ... Nebo je to jinak ?

Přesně jak píšeš.Ano,je to tak.Jdu to pohledat na které to mám stránce.

Udejte se věichni a Romčovi seberte papíry :smich:

Zdarec -_-

Kuly: ani o tom neuvažuj lol hodláš jezdit rychle? ;)

Ani o tom neuvazuju ;) . Clovek ani nemusi jet (moc) rychle a prijde o body.

Posledni dobou meri na kazdem kroku a cim dal casteji. Nevim jestli ted maji nejake dopravne-bezpecnostni akce nebo co ...

A nejhorsi je, ze nekde meri, ale nikde nevybiraji. A po par mesicich se clovek dozvi, ze jel rychle tam, tam a tam a a ma odevzdat ridicak

Kully: a Ty máš teprve objednané auto nebo jak???

Z "bezpečnostních důvodu" jsem je musel zdemontovat protože byli jako pěst na oko...

Jj, uz jsem na to v tvem topicu narazil

Kdy máš mít svého krasavce?

Tys taky necetl muj topic, co ? :p

Prvni tyden v Sprnu jde do vyroby. SNAD

Tys taky necetl muj topic, co ? :p

Prvni tyden v Sprnu jde do vyroby. SNAD

Nečetl ale napravím to! Za jak dlouho takové auto maji vyrobené? Za den,dva,tři?

Tak ty to budes mit rychle .. Celkem 4 stranky. Za to nez bych ja procetl cely tvuj topic ... 172 stran

No vyroba moc dlouho trvat nebude. Si myslim, ze za den to musi mit smontovane

Tak jsem to skoro i odhadl.Musi to být suprovej pocit mít uplně nové auto.Dnes u mě byl Jarda a ukazoval mi nového C Maxe v bílé barvě.Supr vůz :palec2:

Montáž netrvá ani den, ale několik hodin :)

Puvodne jsem chtel referencku za 550 tis. Nez jsem si pro ni jel, tak mi ji prodali.

A kdyz uz se daji na osobnich autech odpocitavat DPH ... A nove je proste nove. Jistota, ze s nim nic neni, zadne stocene KM, zaruka ...

Ty nemas sve auto kupovane jako nove ? V tvem topicu jsem to nikde nevidel

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.