Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Kully: ohledně toho měření laserovou puškou Ti mužu říct naprosto přesně že to zaměřují mezi přední světla-to samé jsem zjištoval před tím než jsem si nechal udělat laserové rušičky.

No ja ti budu muset zase asi zavolat :)

Jak moc je ta rusicka ucinna ? Jaky mas typ ? Pls nejake podrobnosti :)

Kde ti to montovali ? Predpokladam RACHOT ?

Jo a prosim te, je to odhalitelne ? Videl jsem na youtube nejake videa funkcnich a porouchanych cidel a blbe je, ze jsou na kamare videt ...

Nebo to blikani nejak udelali kvuli videa ?

Editováno: , autor: kully
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rušičku mi dělal auto Otto Horák Čeperka a běžně dělaji autosalony Audi a BMW v Pardubicich.

Učinnost tam je skoro stoprocentní-musiš ty čidla mít čisté a je to namontované v podložce SPZ-mám to opět ve svém vlákně.V podstatě to je pořád vypnuté ale jakmile se mi na to budou chtít zaměřit tak mi to vyšle poplach v kabině a rozvíti se červená LEDka.Zbrzdím to a hned ji vypnu abych udělal radost přislušnikovi že mě muže změřit.Jinak jemu po dobu aktivace rušičky na displeji nesvíti error takže v praxi by neměl být problém.

Odkaz ke komentáři

Romariooo pls napis nejake podrobnosti a nebo kde v tvem topicu neco blizsiho najdu. Jinak prece to nemuzes mit vyple, to pak asi nerusi ne ?

Chapu kdybys jel, policajti te chcou zmerit, tobe to zapipe a policistovi se neukaze rychlost. Ty zpomalis, vypnes to a on te zmeri znovu a uz se mu rychlost ukaze ... Nebo je to jinak ?

Odkaz ke komentáři

Ani o tom neuvazuju ;) . Clovek ani nemusi jet (moc) rychle a prijde o body.

Posledni dobou meri na kazdem kroku a cim dal casteji. Nevim jestli ted maji nejake dopravne-bezpecnostni akce nebo co ...

A nejhorsi je, ze nekde meri, ale nikde nevybiraji. A po par mesicich se clovek dozvi, ze jel rychle tam, tam a tam a a ma odevzdat ridicak

Odkaz ke komentáři

Puvodne jsem chtel referencku za 550 tis. Nez jsem si pro ni jel, tak mi ji prodali.

A kdyz uz se daji na osobnich autech odpocitavat DPH ... A nove je proste nove. Jistota, ze s nim nic neni, zadne stocene KM, zaruka ...

Ty nemas sve auto kupovane jako nove ? V tvem topicu jsem to nikde nevidel

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...