dadacek Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Viktore, tys nebyl na exkurzi co jsem dělal, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 dadacek: jasně, že byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Já mám už druhou Octávii kupovanou jako referenční z Havexu kde jsem měl plnou dvouletou záruku a obě auta měli najeto cca 17 tisic.Zatím leju jen naftu a mám najeto 65 tisic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ja byl jednou na exkurzi v Oplu v Madarsku. Bohuzel se tam delaji jen motory a prevodovky Nekdy bych chtel videt cely proces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Blbe je, ze u ojeteho auta si nemuzes vybrat presne vybavu a kdyz na ni nahodou narazis, nemusi se ti libit neco jineho. Bohuzel nove auto rychle ztraci na sve hodnote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Blbe je, ze u ojeteho auta si nemuzes vybrat presne vybavu a kdyz na ni nahodou narazis, nemusi se ti libit neco jineho.Bohuzel nove auto rychle ztraci na sve hodnote Přesně tak.Už tak to je vražda a raději na to nemyslet...během dvou let 200 tisic minus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 A jeste zpet k rusickam ... Me zmerili kdyz jsem predjizdel auto na prehlednem useku z kopce a policista byl schovany v prikope. Vsiml jsem si ho kdyz uz bylo pozde. Pak jsem potkal policisty, kdyz merili na velmi dlouhem a prehlednem useku z okynka neoznaceneho vozu, pak taky jak stali s trojnozkou na ceste, kde krom pole nic neni. Pak taky merili pod kopcem auta co jeli dolu a clovek je vidi az kdyz je pozde. A pochybuju, ze z kopce kazdy brzdi na tech 90 a nepusti to treba na 100 - 110. V Patek jsem potkal policisty kdyz merili mimo obec, ale kvuli stavbe tam je omezeni na 50 - to treba chapu. Ale ostatni pripady co jsem tu psal moc ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Mám informaci že třeba východočeský kraj nakoupil 30 laserových pušek což je docela dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Myslim, ze investice se velmi rychle vrati (ikdyz neznam porizovaci cenu). Jen zalezi na tom jak moc rychle budou ty penize chtit ziskat zpet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Cena cca 15 tisic včetně montáže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 dadacek: jasně, že byl Sakra, si ani nepamatuju Mám dojem, že říkala, že za tu směnu je auto sfouklý, ale spíš dřív.. Ale tím, že ti jde "po dílech" tak si ani neuvědomíš, že vlastně vyjíždí tolik a tolik aut.. a trvá to takovou a makovou dobu..(kompletace) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ja myslel, ze se policistum rychle vrati investice za ty nakoupene radary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ja byl jednou na exkurzi v Oplu v Madarsku. Bohuzel se tam delaji jen motory a prevodovky Nekdy bych chtel videt cely proces Dostaneš příležitost, neboj Minulý týden se bylo v BMW.. komplet montáž včetně lakovny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Kua a kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ono je to o tom, že stát reguloval a krouhl určité peníze.. a ve zkratce vyjádření je asi: vydělejte si na to.. a jak jinak peníze získat, než pokutama..? Páč defakto za žádnou práci solidní peníze.. I já sem to teď schytal v rámci tohoto "procesu" Ale co už.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) At si penezni pokuty davaji, nejak se ti ridici potrestat musi. Ja bych postihy za rychlost z bodoveho systemu vyjmul. Navic proc musi byt clovek za jeden prestupek 2x trestan ? Penezni pokuta + body ? Lepsi by bylo bud zaplatit penezni pokutu a pokud by na to clovek nemel nebo by chteli moc, tak by si nechal pripsat body Editováno: 21. Červen 2009, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Tak bodový systém je u nás celkově zvláštní, že.. A ten systém "trestů" řekněme taky celkem zajímavý.. ale naděláme co? Celkem nic, bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Jo něco jo, můžem přestat jezdit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Pokud vím tak bodový systém nesnížil počet mrtvých na silnicich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Jo něco jo, můžem přestat jezdit :D Ale v tom pripade bude spoustu lidi bez prace Editováno: 21. Červen 2009, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Pokud vím tak bodový systém nesnížil počet mrtvých na silnicich... Bodovy system snizil akorat pocet ridicu na silnicich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ted jsem četl že budou brát body i za nepoužití blinkru což teda schvaluju! Hlavně mě serou ty co je nedávaji na kruhových objezdech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ale v tom pripade bude spoustu lidi bez prace To nevím.. to si dovolím tvrdit, že ani ne Máme tu MHD a linkovou dopravu.. v případě velkého zájmu by se naopak zaměstnanost zvedla atd.. Nezastávám ani jeden z názorů. Je to o pohodlí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Ale v tom pripade bude spoustu lidi bez prace A kdyz prestaneme jezdit auty, tak se nebudou ani kupovat nove auta (vyrobci a prodejci budou bez prace), nebude se kupovat palivo (dalsi lidi bez prace) a policisti nebudou mit koho merit (dalsi lidi bez prace). To by bylo moooc nezamestnanych (je to treba brat s nadhledem) Editováno: 21. Červen 2009, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Ted jsem četl že budou brát body i za nepoužití blinkru což teda schvaluju! Hlavně mě serou ty co je nedávaji na kruhových objezdech Jojo na kruhacich to je nejhorsi. Clovek tam ani nemuze vjet a pak ceka zbytecne dal ... Editováno: 21. Červen 2009, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.