Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

A jeste zpet k rusickam ...

Me zmerili kdyz jsem predjizdel auto na prehlednem useku z kopce a policista byl schovany v prikope. Vsiml jsem si ho kdyz uz bylo pozde.

Pak jsem potkal policisty, kdyz merili na velmi dlouhem a prehlednem useku z okynka neoznaceneho vozu,

pak taky jak stali s trojnozkou na ceste, kde krom pole nic neni. Pak taky merili pod kopcem auta co jeli dolu a clovek je vidi az kdyz je pozde.

A pochybuju, ze z kopce kazdy brzdi na tech 90 a nepusti to treba na 100 - 110.

V Patek jsem potkal policisty kdyz merili mimo obec, ale kvuli stavbe tam je omezeni na 50 - to treba chapu. Ale ostatni pripady co jsem tu psal moc ne :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dadacek: jasně, že byl :)

Sakra, si ani nepamatuju :D:( Mám dojem, že říkala, že za tu směnu je auto sfouklý, ale spíš dřív..

Ale tím, že ti jde "po dílech" tak si ani neuvědomíš, že vlastně vyjíždí tolik a tolik aut.. a trvá to takovou a makovou dobu..(kompletace)

Odkaz ke komentáři

Ono je to o tom, že stát reguloval a krouhl určité peníze.. a ve zkratce vyjádření je asi: vydělejte si na to.. a jak jinak peníze získat, než pokutama..? Páč defakto za žádnou práci solidní peníze..

I já sem to teď schytal v rámci tohoto "procesu" :(

Ale co už..

Odkaz ke komentáři

At si penezni pokuty davaji, nejak se ti ridici potrestat musi.

Ja bych postihy za rychlost z bodoveho systemu vyjmul.

Navic proc musi byt clovek za jeden prestupek 2x trestan ? Penezni pokuta + body ?

Lepsi by bylo bud zaplatit penezni pokutu a pokud by na to clovek nemel nebo by chteli moc, tak by si nechal pripsat body

Editováno: , autor: kully
Odkaz ke komentáři

Ale v tom pripade bude spoustu lidi bez prace :help:

A kdyz prestaneme jezdit auty, tak se nebudou ani kupovat nove auta (vyrobci a prodejci budou bez prace), nebude se kupovat palivo (dalsi lidi bez prace) a policisti nebudou mit koho merit (dalsi lidi bez prace).

To by bylo moooc nezamestnanych

(je to treba brat s nadhledem)

Odkaz ke komentáři

Ted jsem četl že budou brát body i za nepoužití blinkru což teda schvaluju! Hlavně mě serou ty co je nedávaji na kruhových objezdech :aggressive:

Jojo na kruhacich to je nejhorsi. Clovek tam ani nemuze vjet a pak ceka zbytecne dal ...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...