Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

ty wole, já sem napíšu příspěvek a než na něj někdo stačí odpovědět, tak sem slováci napíšou 3 stránky!!!! :aggressive:

lol

Mám takú silikónovú stierku na vodu, s tou dám dole vodu po ručnom umývaní, ale pod lišty na dverách nejdem, aj tak to zachvíľu niekede zaprskám...

Zo začiatku som to aj leštil jelenicou, ale táto farba nieje až také háklivá ako čierna po pár voskovaniach ma to prešlo a hlavne v zime... cez leto sa s tým určite pár krát pohrám... :pkol5

• Autor

hele... cituji z článku...: "Samostatnou kapitolu tvoří zážehový atmosférický motor s přímým vstříkem paliva. Z objemu dvou litrů dává výkon 110 kW. Při jízdě s lehkou nohou nesjou reakce na pohyb plynového pedálu zrovna nejrychlejší. Pokud se přestanete hlídat, pohonná jednotka ukáže, že s vozem umí zacvičit. Totéž ale udělá i s vaší peněženkou. Z auta se stane OTESÁNEK, který navíc labužnicky vyžaduje dražší natural s oktanovým číslem 98."

co si berou Otesánka do huby???!!!! :aggressive:

ty wole, já sem napíšu příspěvek a než na něj někdo stačí odpovědět, tak sem slováci napíšou 3 stránky!!!! :aggressive:

lol

Len jednu vorlííku.... :plol:smich::smich:

No panove, ptal jsem se na to lakovani, nemate nekdo zkusenost?

Michale v tvojom okolí ti neporadím... počas záruky budem chodiť do origo servisu a nejaké doplnky spravím s kamošom v garáži alebo až keď bude dostavaná dieľňa ako som tu už kdesi spomínal....

Idem OFF z práce, majte sa tu pekne... :)

Z auta se stane OTESÁNEK, který navíc labužnicky vyžaduje dražší natural s oktanovým číslem 98."

co si berou Otesánka do huby???!!!! :aggressive:

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: rofl

Lubo tak ja mám rád v lete pekne vyleštenú čiernu a pri západe slnka, vtedy je tá perleť najlepšia ;)kol5 kol5 :prc:

No panove, ptal jsem se na to lakovani, nemate nekdo zkusenost?

hlavne nech ti to nepohnoja ako Nikitovi ;) a nemám ani predstavu, koľko stojí nalakovať nárazník a na vrakovisku niečo nenájdeš, teda ak tam nejaké máte...

Tak to ti verím wrccko :palec2:

Ale pri mojom používaní a parkovaní vonku by sa mi to teeda pravidelne leštiť nechcelo.. :p

lol kto hovorí, že to "pravidelne" leštím :D ale v lete ma to baví ;) akurát tie blbé prietrže všetko zničia :aggressive:

Vrakoviste ano, ale cerny RS naraznik se shani docela obtizne.

veď v bazare ich majú kopu a teda hlavne čiernych je veľa, možno sa niečo objaví ;)

alebo tam daj race blue :smich: :smich:

Upraveno od wrccko

Tak mi ho sezen do 3500tis a budu ti vdecny kol5

Mám takú silikónovú stierku na vodu, s tou dám dole vodu po ručnom umývaní

kde si to kúpil :help::palec2: :palec2:

Zdar hoši... :) ...koukám že tady to zas jede...

zdar, prepis sa podaril v pohode? :)

Michal K, našiel som asi jeden za slušnú cenu, ale nie pre teba :smich:

Upraveno od wrccko

Ne vazne, nasel si neco? ;)

našiel som jeden zadný, má diery po senzoroch za 1700,- ale treba nalakovať ;)

Mě ten přepis dělal chlap od bráchy s práce....oni jak zařizujou firmám auta,leasingy apod.,tak na tohle tam maj svoje lidi.....Dneska bych měl smůlu...v pátek je na těhle úřadech zavřeno,tak mi to ten chlap už dělal včera odpol.a dneska dopol.jsem tam proto jel a pak jsem jim to doma předal.....Jeden hned vyrazil na žlutou folii a druhej na montáž taxametru.....

Ten jeden mě dostal...povídal že na ty Alcantarový sedadla si o víkendu namontuje potahy :doh ...tak to jsem myslel že se mi to zdá....to bych radši jezdil do tí doby než se ty sedadla roztrhaj a pak bych z vrakoviště pořídil nějaký zánovní.....No každej jsme nějakej..

Takova skoda, tech sedacek, ach jo, proc to ti lidi delaj :feve:

wrccko: taky muzu sehnat uplne novy za 1600, ale plus odrazky plus drzaky + lak a jsem nekde jinde. Potrebuju sehnat cerny uz :p

Nejako to tu spíí :)

Myslel som že budem musieť prečítať tri strany a sú tu tak tri príspevky... lol:smich:

• Autor

to víš, nejsou tu žádní slováci.... lol

už sú :D lubinob tak umyl si to auto? ;)

edit....tak už vidím :)-_-

Upraveno od wrccko

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.