Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Mám takú silikónovú stierku na vodu, s tou dám dole vodu po ručnom umývaní, ale pod lišty na dverách nejdem, aj tak to zachvíľu niekede zaprskám...

Zo začiatku som to aj leštil jelenicou, ale táto farba nieje až také háklivá ako čierna po pár voskovaniach ma to prešlo a hlavne v zime... cez leto sa s tým určite pár krát pohrám... :pkol5

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele... cituji z článku...: "Samostatnou kapitolu tvoří zážehový atmosférický motor s přímým vstříkem paliva. Z objemu dvou litrů dává výkon 110 kW. Při jízdě s lehkou nohou nesjou reakce na pohyb plynového pedálu zrovna nejrychlejší. Pokud se přestanete hlídat, pohonná jednotka ukáže, že s vozem umí zacvičit. Totéž ale udělá i s vaší peněženkou. Z auta se stane OTESÁNEK, který navíc labužnicky vyžaduje dražší natural s oktanovým číslem 98."

co si berou Otesánka do huby???!!!! :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Z auta se stane OTESÁNEK, který navíc labužnicky vyžaduje dražší natural s oktanovým číslem 98."

co si berou Otesánka do huby???!!!! :aggressive:

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: rofl

Lubo tak ja mám rád v lete pekne vyleštenú čiernu a pri západe slnka, vtedy je tá perleť najlepšia ;)kol5 kol5 :prc:

Odkaz ke komentáři

Mě ten přepis dělal chlap od bráchy s práce....oni jak zařizujou firmám auta,leasingy apod.,tak na tohle tam maj svoje lidi.....Dneska bych měl smůlu...v pátek je na těhle úřadech zavřeno,tak mi to ten chlap už dělal včera odpol.a dneska dopol.jsem tam proto jel a pak jsem jim to doma předal.....Jeden hned vyrazil na žlutou folii a druhej na montáž taxametru.....

Ten jeden mě dostal...povídal že na ty Alcantarový sedadla si o víkendu namontuje potahy :doh ...tak to jsem myslel že se mi to zdá....to bych radši jezdil do tí doby než se ty sedadla roztrhaj a pak bych z vrakoviště pořídil nějaký zánovní.....No každej jsme nějakej..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...