Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

ČernáMagic ;) ..a Šedá Platin :) ......Jsem se po černym Passatu neponaučil....je to strašně choulostivý....i přesto že mám bezkontaktní mytí a nikdy to nepoznalo myčku je to všude samej škrábaneček....To ta šedá je pořád jak kdyby vyjel ze salónu..

Editováno: , autor: karlos3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jedny z najlepších farieb, čo sa dajú dať na SII :palec2: :palec2: a tá čierna keď je umytá tak :prc: ešte dobre vyzerá bordó a tmavozelenú, čo som videl nie je tiež na zahodenie, ale to sa nedá tiež brať tak, že sa človek neponaučil, to auto má slúžiť a dôležitý je komfort vo vnútri :)kol5

Odkaz ke komentáři

Ono taky ledky nejsou nějak bezporuchový....tenkrát ten jeden reklam.technik z Jarova řikal že maj plnej sklad reklamovaných zad.světel z A6-Avant která měla ledky...prostě po pár tis.km to přestalo svítit a měnila se světla na garanci.

Editováno: , autor: karlos3
Odkaz ke komentáři

Jj,ale líbí se mi např.více ty přední na denní svícení u nové A4,A5 atd. ...ty facelifty A6 co mám já maj jen ty rovné ve spodu světla......Je to pěkné,ale ty z A4,A5 jsou hezčí jak jsou jakoby do vlnovky..Hezký je že když dáš blinkr,tak se ty diody v určitym světle ztluměj a převažuje to světlo z blinkru...

Odkaz ke komentáři

Abych ti pravdu řekl,tak jsem vzadu ty clony nějak neštudoval jestli vaděj pro oči nebo ne....ale řekl bych že to nepříjemný neni......Zadní mám vytaženou pořád,ale ty boční ne,ale jakmile si dozadu někdo sedne,tak hned jak zjistí že tam jsou boční clony,tak šup a dá si je nahoru..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...