Březen 27, 200916 r hej no, smola teda... ale prvú polovicu som nevidel, umýval som auto dobre si urobil Zvolenčania si zaslúžili videl som len že 1:0 prehrávali... koľko to skončiloo??? 4:3 ale pomohol im jednou zlou rozohrávkou Lipovský za KE Maroši: Tys byl s autem na STK? :smich: po 2 rokoch načo
Březen 27, 200916 r hej no, smola teda... ale prvú polovicu som nevidel, umýval som auto o nič si neprišiel,2 tretiny katastrofa a v poslednej tretine tlačili,tlačili... ale asi len do gatí
Březen 27, 200916 r takže bude rozhodujúci posledný zápas tak isto ako aj medzi Skalicou a Slovanom...
Březen 27, 200916 r ale nie, v poslednej tlačili dosť, ale Zvolen sa pripravilna tlak a odolal Zvolen si to zaslúžil a Lipovský to pohnojil
Březen 27, 200916 r Jestli jsi byl na STK s OII a jak do dopadlo? Folie? Xenony? ja som nebol na STK, neviem či si to nemýliš s predajom 2ks OII karlosovych ...xeny nemám
Březen 27, 200916 r ešteže som to nevidel... ;-)))) stále odbieham do mesta na zákazky keď niekto zavolá tak trochen nestíham...
Březen 27, 200916 r áno Skalici... Už vás opustím pre dnešok, začali vyzváňať telefóny tak sa idem "voziť" Pekný večer a moc to tu neprežente nech nemusím zajtra čítať 10 strán...
Březen 27, 200916 r Je tady vrchní nebo jak??? Dnes je tady bezvládi nebo co??? Asi Vám nahraju fotečku mé ledničky na víno
Březen 27, 200916 r Pekné šoférovanie Karlos mám na teba otázku, kde presne sa montuje ten ecobox láka ma to ja sa v tých riadiacich jednotkách nevyznám...
Březen 27, 200916 r Je tady vrchní nebo jak??? Dnes je tady bezvládi nebo co??? Asi Vám nahraju fotečku mé ledničky na víno vrchní sa pobral asi Onanovať kola aspoň to chcel robiť cez víkend, tie nové čo kúpil na Scouta...Otesánka...
Březen 27, 200916 r Já jsem tak utahanej z toho bytu že ted nikam ani nechodím.Nemám na zábavu ani pomyšlení.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.