Březen 27, 200916 r Tak už jsem zas zde......Synátor tu byl ze svojí přítelkyní,tak jsem musel dělat pohostiného taťku......Tak jsem je tu vyslechnul..lampička do očí..co,kdy,kde a jak ...apod. ..tak radši vzali roha ...prý bude spát u kamaráda a přijde zítra max.k obědu!!!....si myslí že jsem blbej nebo co komik... ... ...ještě že jsem tak mladej taťka a mám pochopení.....
Březen 27, 200916 r no,kdyz prijedete na moje narozky,tak si toho panacka spolu date! skôr nechceš? ;-))
Březen 27, 200916 r Já tu ted nemám u sebe žádnou OII,ale zítra dopol.se má zastavit brácha a ten má ecobox v OII taky,tak ti to vyfotim nebo max.až odpol.pojedu do garáže,tak ti to vyfotim u nějaké z mé OII......neni to nic.....připojuje se to zepředu na svorkovnici co je čidlo nafty...
Březen 27, 200916 r dík, nemám ani tušenie kde to je, ale ako tak viem približne kde sú ktoré veci asi si to kúpim, verím, že neoľutujem
Březen 27, 200916 r Romariooo:Synáčkovi táhne na 18 a holce už na 20.....letí to strašně........dodneška si pamatuju když jsem si vykulenej domu přivezl holku z porodnice...a to mi bylo teprve 18 a 3.měsíce.... .....Dneska se tomu směju,ale tehdy jsem byl vyprdlej jako sviňa....Já sám ještě pomalu dítě a už jsem se měl starat o rodinu....
Březen 27, 200916 r Chlapci, rad bych se vas zeptal, jestli ciste nahodou, nemate behem pristiho tydne nekdo cestu Liberec-Ostrava? pisu to velky, aby to tu bylo videt, kdyz sem ve stejne vterine naskoci dalsich milion prispevku
Březen 27, 200916 r Autor Marosi, ty koupis leda velky kulovy! Ty se furt jenom ptas a kde nic tu nic!
Březen 27, 200916 r Karlos: no právě! Já mám 10 letého synka a je to síla jak to utíká.Co puberta? Mávala s ním?
Březen 27, 200916 r Mávala...ještě mává ....naposledy co jsem doma udělal grilovačku pro ty moje hochy co pro mě jezděj,tak se k nám přidal a to byli rozhovory panečku....za každym slovem vole....vole....vole.....no je to hrozný péro.......Ale upřímně řečeno...nikdo z nás nebyl lepší že.....
Březen 27, 200916 r S tempem nemám zkušenost co se týče nerezu a chromu....ale nějakou takovou pastu v tubě prodává Sonax......vím že má něco takovýho v nabídce...
Březen 27, 200916 r ale on je trochu viac v pohode, iba keď si vypije tak to potom vyzerá takto ...náhodou niektoré veci odhadol a presne takto dopadli maďarské kauzy atd.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.