Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak už jsem zas zde......Synátor tu byl ze svojí přítelkyní,tak jsem musel dělat pohostiného taťku......Tak jsem je tu vyslechnul..lampička do očí..co,kdy,kde a jak ...apod. :D ..tak radši vzali roha :smich: ...prý bude spát u kamaráda a přijde zítra max.k obědu!!!....si myslí že jsem blbej nebo co komik... :prc: ... :D ...ještě že jsem tak mladej taťka a mám pochopení.....

Vloženo

Já tu ted nemám u sebe žádnou OII,ale zítra dopol.se má zastavit brácha a ten má ecobox v OII taky,tak ti to vyfotim nebo max.až odpol.pojedu do garáže,tak ti to vyfotim u nějaké z mé OII......neni to nic.....připojuje se to zepředu na svorkovnici co je čidlo nafty...

Vloženo

Romariooo:Synáčkovi táhne na 18 a holce už na 20.....letí to strašně........dodneška si pamatuju když jsem si vykulenej domu přivezl holku z porodnice...a to mi bylo teprve 18 a 3.měsíce.... :D .....Dneska se tomu směju,ale tehdy jsem byl vyprdlej jako sviňa....Já sám ještě pomalu dítě a už jsem se měl starat o rodinu....

Vloženo

Chlapci, rad bych se vas zeptal, jestli ciste nahodou, nemate behem pristiho tydne nekdo cestu Liberec-Ostrava?

pisu to velky, aby to tu bylo videt, kdyz sem ve stejne vterine naskoci dalsich milion prispevku :smich:

Vloženo

Mávala...ještě mává :D ....naposledy co jsem doma udělal grilovačku pro ty moje hochy co pro mě jezděj,tak se k nám přidal a to byli rozhovory panečku....za každym slovem vole....vole....vole.....no je to hrozný péro.......Ale upřímně řečeno...nikdo z nás nebyl lepší že.....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...