Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Ahoj chlapáci.. :)

Wrccko..Lubinob:Brácha tady ráno byl,tak jsem vám nafotil ten ecobox......

Montáž je úplně jednoduchá a neni potřeba vůbec žádné nářadí !!!....Sundáte horní kryt motoru pro lepší přístup(přední část toho krytu vycvaknete tahem nahoru a ze zadního úchytu ho jen vytáhnete směrem dopředu k sobě...neni se čeho bát nic nepraskne!!!)....Pak jak je vidět z té prostřed.fotky vytáhnete svorkovnici z čidla nafty které je hned vpravo vedle olej.filtru a je tam jediné,tak se nemůžete spléct.....vemete ecobox od kterého vedou dva kabely ze svorkovnicema....jeden konec zacvaknete do té vytažené svorkovnice z čidla a druhý konec přímo do čidla a tím to končí.....Jen to chce trocha trpělivosti při vycvakávání té orig.svorkovnice z toho čidla..jde ztuha!!!....Pak umístění toho ecoboxu už je na vaší fantazii...můžete ho tam nechat klidně jen volně zavěšenej a nebo jako já ho k něčemu upevnit...já ho upevnil k té konzoli na kterou se nacvakává ten horní kryt motoru.......To je vše...

post-12679-1238247386_thumb.jpg

post-12679-1238247391_thumb.jpg

post-12679-1238247397_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dííík Karlosi, je to faakt jednoduché a ľahko odstrániteľné :palec2: myslím, že v servise pri serviske by ani nezistili, že to tam je... :smich:lol

Romane udávané hodnoty sú 92kW / 280Nm, aj Karlos v podpise to má, cena podľa webu je 5000Kč bez DPH... ale zaujímavejšia je pre mňa úpora nafty ako extrémny výkon...

Odkaz ke komentáři

Z původ.77kw(250Nm) na 92kw(280Nm).......cena:5.000kč bez DPH.....(když nepotřebuješ účet jako můj brácha,tak to nechává za těch 5.000kč+dostaneš mraky nálepek,2x trička URtuning-bíle a černé a komplet.katalog jeho produktů).....Upřímně řečeno nevim jestli to má těch 92kw...na brzdě jsem s tim nikdy nebyl,ale rozhodně to tahá znatelně líp obzváště je to znát při předjíždění,jízdě plně naloženého auta po dálnici a do kopce..už to prostě neni taková zdechlina a víc si tim dovolíš)a největší změna je ve spotřebě...ta sletí o min.1L....

Odkaz ke komentáři

JJ,přesně tak.....K němu jezděj i vůbec samí libový káry na chip....já když tam byl z těma OII,tak tam měl akorát Q7 a A5 na chip a když jsem odjížděl tak tam akorát přijel borec z BMW 5.....On sám R.Ulip má poslední model A6-Allroad 3.0TDI s chipem na 300koníků+má ještě doma starýho Passata B5 FL 1.9TDI 96kw kterýho měl on sám,má na něm chip na 120kw a ten Passat má 362.000km bez jediný závady....On jezdí i po autor.servisech a řeší tam různé problémové závady na el.motoru....Fakt dost solidní a sympatickej chlapík a hlavně žádnej namachrovanej frajer......Už se o něm toho dost napsalo i v SM...

Odkaz ke komentáři

Akorát Vám doporučuju mu spíš zavolat.....já mu tehdy poslal email a dva dny nic...tak jsem mu pak zavolal a domluvil jsem se nim osobně....Když jsem tam pak přijel,tak se mi moc omlouval že na emaily nestíhá odpovídat protože má denně v průměru 50 emailů.....

Odkaz ke komentáři

Lubinob:neboj a když ti neodpoví,tak mu zavolej a on ti to pošle.....už to tak posílal pár lidem které znám..

Jinak normál.před.servis.prohlídkou ten ecobox vydáš a nikdo nic nezjistí...nikde v ŘJ se nic neukládá a nenaskakuje žádná chyba,tak v tomhle naprosto bez obav.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...