Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Lubinob:neboj a když ti neodpoví,tak mu zavolej a on ti to pošle.....už to tak posílal pár lidem které znám..

Jinak normál.před.servis.prohlídkou ten ecobox vydáš a nikdo nic nezjistí...nikde v ŘJ se nic neukládá a nenaskakuje žádná chyba,tak v tomhle naprosto bez obav.

Skúsim mu zavolať... ;)

A myslím, že aj keby ho tam nechám aj tak by asi na nič neprišli... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jo chlapi, je to strasna udalost, je mi tech lidi lito, ale uprimne, muzou si za to tak trochu sami. Sice nevim, jak to mel poradatel zorganizovane, ale lidi lezou vsude a pasky nerespektujou.

Ad prezouvani: Mel jsem dneska nutkani prezout, celej den v Ostrave 17stupnu slunicko krasne uplne. kamos prezul, ale ja jedu pristi vikend na Praded, takze ja nemam navybranou. Pockam jeste radeji

Jinak dneska jsem si vsiml, ze mi nejaky zavistivec objel auto klickem :(:aggressive::aggressive: . ve stredu jsem cepoval a vim na milion % ze to tam nebylo a dneska se divam co to tam kurva je, a skrabanec dost hluboky, ani to neslo zalestit moc :aggressive: Hodim fotky k sobe do vlakna

Odkaz ke komentáři

Pokud vim, tak RSko se s automatem dela snad az od roku 2008 a je tam DSGcko, takze lepsi automat si urcite jeste neridil. Takze bych se toho vubec nebal a pokud bys mel stesti na kousek s padlama pod volantem, tak by to byla uplna pecka!! :prc:

No slysel jsem na DSG samou chvalu, ale bohuzel jsem ho jeste neridil. Nedava se do VW Passat ?

Bohuzel se v inzeratech moc RS s DSG nevyskytuje (konkretne na Tipcarsu v benzinu ani jedna :( )

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...