Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Tohle taky nenávidim....nechápu takovýho zmrda kterýho napadne že někomu prostě odře auto klíčem......Vidět ho,tak ho přerazim.......

Soused bráchy měl 2.týdny starýho černýho Citröena C4 a taky mu někdo obtáhnul skoro polovinu auta.....Na tohle je garáž k nezaplacení.....Kdyby to aspoň byl třeba př.blatník..prostě to co jde jednoduše vyměnit....to bych si sehnal z vrakoviště orig.blatník přímo v orig.barvě a vyměnil to,ale tohle co máš ty s tim nic neuděláš jinýho než to nechat nalakovat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj,to byl taky jednu dobu takovej trend....ale to nesprejerovali,ale dotyčnej borec otevřel velkou plechovku z barvou a polil s tim auto.....fakt bomba.....Ještě když jsem bydlel na Žižkově,tak rodičům mého známého takhle někdo polil tehdy zánovního Golfa-III....ten jeho táta to sundaval snad týden v kuse a spotřeboval snad 10L ředidla,benzínu apod.rozpouštědel....naštestí si s tim vyhrál tak že po tom nezbylo ani památky a i lak vydržel ty rozpouštědla,tak to nakonec dopadlo dobře....Pak jsem to viděl ještě jednou na parkovišti a tam byli takto nabarvený asi 4.auta vedle sebe.....

Odkaz ke komentáři

tak, čo som videl ja, keď sme ešte bývali na sídlisku, niekto OI to bola vtedy ešte nová a posprejovali jej zadný kufor a dvere, to tiež nepoteší a minulé leto som videl ako jednému autu, ktoré som dosť často stretával, lebo mal tie špeciálne ŠPZ s názvom, ktoré sa u nás dávajú a tie mu celé zafarbili ružovým sprejom plus pridali aj niečo na lak :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Wrccko:Zde zkopírováno ze stránek Sonaxu

Sonax:

Autokosmetika Sonax uvádí špičkový karnaubský tvrdý vosk. Zlepšená ochrana laků s vodoodpudivým účinkem: Karnaubský vosk je nejlepší tvrdý vosk, který svému autu může dopřát. Snadné roztírání na karoserii. Balení: 200ml tvrdého vosku, houbička, utěrka z mikrovlákna

Táta ho používá už delší čas a fakt super......až mě dojdou ty mé zásoby WS2000(s čím jsem teda taky moc spokojenej),tak taky asi do něj půjdu....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...