Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jak neplati??? Když máš havárku tak to se posuzuje jako vandalismus!!! Zaplatíš pak jen spoluúčast!

Roman, myslím, že keď má spoluúčasť 5, tak je to jedno a musí to zaplatiť z vlastného :feve:

Mam spoluucast 5% ,kdybych mel 1% tak by se mi to vyplatilo. Jinak s tim vandalismem mi to nedoslo. to mas pravdu :palec2::)

Lubo - Skalica sa drží pekne :palec2: :palec2:

Tohle taky nenávidim....nechápu takovýho zmrda kterýho napadne že někomu prostě odře auto klíčem......Vidět ho,tak ho přerazim.......

Soused bráchy měl 2.týdny starýho černýho Citröena C4 a taky mu někdo obtáhnul skoro polovinu auta.....Na tohle je garáž k nezaplacení.....Kdyby to aspoň byl třeba př.blatník..prostě to co jde jednoduše vyměnit....to bych si sehnal z vrakoviště orig.blatník přímo v orig.barvě a vyměnil to,ale tohle co máš ty s tim nic neuděláš jinýho než to nechat nalakovat...

no a potom majú ešte dobrú zábavku, že sa ti "pohrajú" s autom sprejeri :feve: :feve: :aggressive: :aggressive:

Jj,to byl taky jednu dobu takovej trend....ale to nesprejerovali,ale dotyčnej borec otevřel velkou plechovku z barvou a polil s tim auto.....fakt bomba.....Ještě když jsem bydlel na Žižkově,tak rodičům mého známého takhle někdo polil tehdy zánovního Golfa-III....ten jeho táta to sundaval snad týden v kuse a spotřeboval snad 10L ředidla,benzínu apod.rozpouštědel....naštestí si s tim vyhrál tak že po tom nezbylo ani památky a i lak vydržel ty rozpouštědla,tak to nakonec dopadlo dobře....Pak jsem to viděl ještě jednou na parkovišti a tam byli takto nabarvený asi 4.auta vedle sebe.....

tak, čo som videl ja, keď sme ešte bývali na sídlisku, niekto OI to bola vtedy ešte nová a posprejovali jej zadný kufor a dvere, to tiež nepoteší a minulé leto som videl ako jednému autu, ktoré som dosť často stretával, lebo mal tie špeciálne ŠPZ s názvom, ktoré sa u nás dávajú a tie mu celé zafarbili ružovým sprejom plus pridali aj niečo na lak :aggressive:

Lubo - Skalica sa drží pekne :palec2: :palec2:

No držíí... :palec2:

Ale nejako to nestíham sledovať, mal som pár zákaziek a teraz som vybehol zo sprchy a zachvíľu idem na návštevu... :)

Lubo-tak my to odsledujeme za teba :)

Presne jak rika Karlos. Mam to na karoserii, takze to nejde nijak vymenit. Jinak bych to resil asi stejne. Bohuzel cerna je krasna, ale nejvic laka oci zmrdu. Je to vazne zabavicka skrabat auta klicem :palec2:

gooool Pašek :palec2: :palec2: :palec2:

Lubo-tak my to odsledujeme za teba :)

Díík Laci... :palec2:

Už idem von... majte sa tu pekne...

to je dráma 2:2 :aggressive: :aggressive:

karlos čo je ten karnaubsky vosk? :help:

Wrccko:Zde zkopírováno ze stránek Sonaxu

Sonax:

Autokosmetika Sonax uvádí špičkový karnaubský tvrdý vosk. Zlepšená ochrana laků s vodoodpudivým účinkem: Karnaubský vosk je nejlepší tvrdý vosk, který svému autu může dopřát. Snadné roztírání na karoserii. Balení: 200ml tvrdého vosku, houbička, utěrka z mikrovlákna

Táta ho používá už delší čas a fakt super......až mě dojdou ty mé zásoby WS2000(s čím jsem teda taky moc spokojenej),tak taky asi do něj půjdu....

• Autor

no a nano zase utře hubu! :D kruci... lol

• Autor

P.T.ho Vivi... fotky

vorlajz a kde je ten kluk jeden ušatej :Dkol5

• Autor

jako P.T. ???

Otesánek :)kol5

• Autor

woe... doma :D

supeeeeeeeeeeeeeer Páááááááááááááááálfy gooooooool :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2:

Ahoj škodováci.Jak je? Jsem příjemně unavenej!

supeeeeeeeeeeeeeer Páááááááááááááááálfy gooooooool :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2:

:palec2: :palec2: Lubo sa tuším ožere lol

Upraveno od Laci L&K

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.