Březen 29, 200916 r Michal K. Ja jsem si celou dobu rikal, ze si do toho radsi sedat nebudu, abych pak tech 45k navic nechtel vyplaznout a nakonec to tak dopadlo
Březen 29, 200916 r Ja si myslim, ze litovat nebudes . Aspon si s autem uzijes vice srandy To zrychleni a celkova pruznost je asi uplne nekde jinde ne Upraveno Březen 29, 200916 r od Michal K.
Březen 29, 200916 r Uvidim. Michale, myslis, ze s tim nebudou problemy? Preci jen je to novej motor - ta MPI uz je mega vychytana za ty leta ... z tohodle mam malinko strach.
Březen 29, 200916 r Ty jo tak to ti nereknu. Vubec nevim, ale zeptej se nekoho kdo ma treba 1.8TSI a to jsou myslim spolehlive motory a ta konstrukce te 1.4 bude asi hodne podobna ne? Na to at ti odpovi nekdo vice znaly
Březen 29, 200916 r Ty pro něj mužeš zajet kdy? Nebo jak jste domluvení? On to ho podrží? (ten náraznik myslim!)
Březen 29, 200916 r Ja pro nej urcite nepojedu, jestli nesezenu nikoho kdo bude mit cestu z liberce sem k nam, tak si to od nej necham poslat nejakou prepravni firmou. Ten naraznik mi neproda, to uz jsme domluvni, aspon doufam. Rikal jsem mu, ze mu v pondeli zavolam a domluvim se s nim . bylo by super, kdyby se nekdo sehnal, nekdo kdo mi veri a zaplatil by to za me a ja bych mu dal hned penize jak by mi to privezla samo ze nejakou provizi
Březen 29, 200916 r Rád bych ti pomohl Míšo ale bohužel o nikom nevím. Je to pěkná štreka na to že bych si udělal výlet.
Březen 29, 200916 r Uvidim. Michale, myslis, ze s tim nebudou problemy? Preci jen je to novej motor - ta MPI uz je mega vychytana za ty leta ... z tohodle mam malinko strach. kamoš si ten motor nejak extra nepochvaľoval, ale napíš Cjoctavianovi pre viac info
Březen 29, 200916 r Tomcat práve som rozmýšľal či pozeráš, ale je mi ľúto Laca, ale Zvolen sa ani do tretiny nedostane...
Březen 29, 200916 r Jak ľuto Laca. Nekompromisne do nich. Nech vystriedaju aj Murina a do brany pojde masér .
Březen 29, 200916 r Kluci chtel jsem se zeptat, nevite jestli tady nekdo na foru neobchoduje s krytkama na srouby u ALU kol? Skodovka to prodava za docela nehorazne ceny, na to, ze je to plast
Březen 29, 200916 r Jak ľuto Laca. Nekompromisne do nich. Nech vystriedaju aj Murina a do brany pojde masér . tak, že za nič nemôže a prd hrajú obrancovia
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.