Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Michal K. Ja jsem si celou dobu rikal, ze si do toho radsi sedat nebudu, abych pak tech 45k navic nechtel vyplaznout a nakonec to tak dopadlo ;)

Ja si myslim, ze litovat nebudes ;) . Aspon si s autem uzijes vice srandy :) To zrychleni a celkova pruznost je asi uplne nekde jinde ne ;):p

Upraveno od Michal K.

Uvidim. Michale, myslis, ze s tim nebudou problemy? Preci jen je to novej motor - ta MPI uz je mega vychytana za ty leta ... z tohodle mam malinko strach.

Ty jo tak to ti nereknu. Vubec nevim, ale zeptej se nekoho kdo ma treba 1.8TSI a to jsou myslim spolehlive motory a ta konstrukce te 1.4 bude asi hodne podobna ne? Na to at ti odpovi nekdo vice znaly

Michale: ozval se Ti někdo na ten odvoz? Liberec - Ostarava?

Nene, vubec nikdo :( . Ty uz vis neco noveho?

Budu to vědět v uterý brzo ráno.Hned jak bude dobrá zpráva tak zavolám.

Oukej, supr, ze to bude brzo rano. Diky moc

Ty pro něj mužeš zajet kdy? Nebo jak jste domluvení? On to ho podrží? (ten náraznik myslim!)

Ja pro nej urcite nepojedu, jestli nesezenu nikoho kdo bude mit cestu z liberce sem k nam, tak si to od nej necham poslat nejakou prepravni firmou. Ten naraznik mi neproda, to uz jsme domluvni, aspon doufam. Rikal jsem mu, ze mu v pondeli zavolam a domluvim se s nim :) . bylo by super, kdyby se nekdo sehnal, nekdo kdo mi veri a zaplatil by to za me a ja bych mu dal hned penize jak by mi to privezla samo ze nejakou provizi :)

Rád bych ti pomohl Míšo ale bohužel o nikom nevím. Je to pěkná štreka na to že bych si udělal výlet. ;)

Tak to je jasny, ale nahoda je blbec, treba se nekdo najde.

Uvidim. Michale, myslis, ze s tim nebudou problemy? Preci jen je to novej motor - ta MPI uz je mega vychytana za ty leta ... z tohodle mam malinko strach.

kamoš si ten motor nejak extra nepochvaľoval, ale napíš Cjoctavianovi :palec2: pre viac info

KOŠICE - ZVOLEN po prvej tretine 5:0

Ano, pozerám, to je prestrelka Košíc teda...

ICH POROZOBERAME NA MOLEKULY KUA :kol-69: :kol-69: :kol-69::palec2: :palec2: :palec2:

Tomcat práve som rozmýšľal či pozeráš, ale je mi ľúto Laca, ale Zvolen sa ani do tretiny nedostane... :kol-69::kol-68:

• Autor

baráž o ELH... Boleslav - Slovan Ústí 1:0 po první třetině... :feve:

Jak ľuto Laca. Nekompromisne do nich. Nech vystriedaju aj Murina a do brany pojde masér . :smich:

• Autor

dnešní fotoúlovek... :)

post-12946-1238342213_thumb.jpg

post-12946-1238342229_thumb.jpg

Kluci chtel jsem se zeptat, nevite jestli tady nekdo na foru neobchoduje s krytkama na srouby u ALU kol? Skodovka to prodava za docela nehorazne ceny, na to, ze je to plast :aggressive:

Vypada, ze mela prazdny kufr co :smich:

A čo tam máme hľadať okrem capuccina a asi naloženého kufra?

Jak ľuto Laca. Nekompromisne do nich. Nech vystriedaju aj Murina a do brany pojde masér . :smich:

tak, že za nič nemôže a prd hrajú obrancovia ;)

to nie je cappucino asi :help::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.