vorlajz Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 nic, to je fotka jen tak... nic na tom nehledejte... fotil jsem z hradu a videl sem oktuli, tak jsem jí vyfotil... jestli ti ty fotky vadí, tak na ně nekoukej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Polozil jsem doraz a zadna reakce...Nikdo nevite? Slovaci to tu spamujou o sto sest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Michal K ja neviem ani kde to vyrábajú, koľko stojí 1ks? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 mám pocit, že kus stojí cca 40,- a máš 20 šroubů, tak si to spočítej... hrůůůza!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Michal K: ja mám svoje dakde v šuflíku, ja ich nepoužívam tak keby si chcel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 No to je originalni dil skoda...za jednu chteji 30kc a kdyz si to vynasobis x 20. tak je to docela dost za plastovou picovinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Michal K: ja mám svoje dakde v šuflíku, ja ich nepoužívam tak keby si chcel... A za kolik bys mi je nechal? Az prezuju, tak se podivam, jak to bude vypadat bez nich a kdyztak bych je pak od tebe vzal. Tusim Vorliku, ze ty je zrovna mas, je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 mám pocit, že kus stojí cca 40,- a máš 20 šroubů, tak si to spočítej... hrůůůza!!! to fakt? :help: ...nám čo ukradli ten stredový znak škoda a ten myslím, že stojí aj cez 200 korún minimálne, proste nejaký magor nemal čo robiť, tak odtrhol znak škoda z disku, ale spodok čo sa upevňuje nechal, tak načo mu to bolo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 pozriem sa v robote v akom stave sú a dohodneme sa... zajtra ráno ti napíšem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tusim Vorliku, ze ty je zrovna mas, je to tak? myslíš ty krytky na šroubech??? ty mám z fabirky no... nebo myslíš něco jinýho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 wrccko tady koupis levne tu stredni krytku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 pozriem sa v robote v akom stave sú a dohodneme sa... zajtra ráno ti napíšem... Dikes, zas tak moc to nespecha, ale diky za ochotu, tak pak dej vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 myslíš ty krytky na šroubech??? ty mám z fabirky no... nebo myslíš něco jinýho??? Jj, presne tyhle myslim. Jaktoze je nema kazdy z fabriky? Co to je za blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 když kupuješ auto na litých kolech, tak tam ty krytky máš vždy... když na plecháčích, tak jelogické, že si je musíš dokoupit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 wrccko tady koupis levne tu stredni krytku tp už mám dávno asi rok ...ale naštve to ....VW má myslím, také krytky skrutiek, ktoré sa priskrutkujú imbusom, ale nie som si istý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 no u nás čo vídavam tak niekedy ide auto zo salónu už bez toho nakoľko si to porozoberajú predajcovia, a keď niekto nevie že tam tie krytky majú byť má smolu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Moje auto vyjelo z linky na litych kolech!! a ted bude mit hezci kola jak Otesanek, hec Nee vazne, asi se nekde ztratili tim, jak to prezouvali. Mozna, ze je ma Cosby, se ho zeptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Michale... to bude!!! máš krásný kola!!! Otesánek chtěl Ronal R47, tak je má no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Nemas prosimte nejakou fotku, jak ty tvoje krytky vypadaji z dalky, nejaky pohled na auto z boku? ja jsem si toho vsiml na te fotce v tematu jak prodavas oNano na kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 ja som minule videl na čiernej OII combi origo kolesá zo scouta, s nízkymi pneumatikami to nevyzerá vôbec zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Speeder: 5:2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Speeder: 5:2 ale náskok majú takže pohoda... aj keby ešte 2 dostali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Michale mrknu... jo jinak pozor... ty krytky jsou tuším minimálně ve třech barváááách!!!! jsou určitě černý, stříbrný a pak takový šedý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jj to vim. Etka pise 1)chromova metaliza 2)stribrosede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jeee Vorlíku...jestli jsou to tyhle z foto,tak ty ted pořídil brácha,zrovna v týdnu když je koupil,tak mi poslal tuhle foto emailem..koupil je za krásný prachy od kolegy z práce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.