Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Rosto: ty jdeš do chipu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak doufám že mi pak někde tady neobjedeš auto klíčem ......Ne v pohodě....Akorát tam nebuď v šoku....pojede to s tebou po montáži projet a docela tomu dost dává.. .....můžu říct že jsem ani netušil co lze z 1.9TDI vytáhnout ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak likvidátor už je pryč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak doufám že mi pak někde tady neobjedeš auto klíčem ......Ne v pohodě....Akorát tam nebuď v šoku....pojede to s tebou po montáži projet a docela tomu dost dává.. .....můžu říct že jsem ani netušil co lze z 1.9TDI vytáhnout ... Jo jinak díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Rosťo som zvedavý na tvoje prvé dojmy... Romane už si ho vyhnal radšej preč??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Rosto: ty jdeš do chipu? Prej to není standard chip. Je to na úsporu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Byl tu snad dvě hodiny...jouda!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Caues kluci....slecnu beru do Beskyd, to ano, ale na Skodahome nakonec ne. Tam se chci pobavit . Jinak vorliku, ona neni zadna fiflena , jen tak vypada, ale je to fakt normalni holka, vsak poznate Dneska je u nas zase tak krasne, pred chvili me probralo slunicko . Kua uz bych prezul, vyjebany Praded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 kuci do kdy bude platit technicka kdyz auto proslo vystupni kontrolou v bolce 13.5.2005 ? nemam u sebe VTP tak se ptam bude to do 12.5.2009? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 za to může tvoje přítule... a máš to!!! kiš kiš kiš já jsem objednanej do pneu servisu na 11:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Michale: ty flákačí koukej něco dělat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Vorlajz.Vrat mi prosím ty dvě fotečky od Michala z Ostravy do mého vlákna!!! Prosím prosím! Předem děkuju. Už se ozval někdo z ČEZu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 neozval a fotky ti tam seknu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak jestli se Ti nikdo do pátku neozve tak mě dej info a já to dodatečně prověřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak jestli se Ti nikdo do pátku neozve tak mě dej info a já to dodatečně prověřím. teď je tu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 ´Fakt jo? Si děláš prdel ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 No nic chlapi,jdu teda neco delat, tak zatim cuuus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Vorlajz: apríl ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 No už je apríl, máš pravdu Romane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak kluci...dnes mi jede frajer na mou krasavici.Prodávám ji za 300 tisic a budete čumět co si za to koupím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 hosi hosi aspon vtipky na urovni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Ale to je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak to som zvedavý čo si tak rýchlo vymyslel Romane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Musim...zatím čáo kanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 http://www.novinky.cz/internet-a-pc/softwa...ilovy-vtip.html lol :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.