Duben 1, 200916 r Tak doufám že mi pak někde tady neobjedeš auto klíčem ......Ne v pohodě....Akorát tam nebuď v šoku....pojede to s tebou po montáži projet a docela tomu dost dává.. .....můžu říct že jsem ani netušil co lze z 1.9TDI vytáhnout ...
Duben 1, 200916 r Tak doufám že mi pak někde tady neobjedeš auto klíčem ......Ne v pohodě....Akorát tam nebuď v šoku....pojede to s tebou po montáži projet a docela tomu dost dává.. .....můžu říct že jsem ani netušil co lze z 1.9TDI vytáhnout ... Jo jinak díky za tip.
Duben 1, 200916 r Caues kluci....slecnu beru do Beskyd, to ano, ale na Skodahome nakonec ne. Tam se chci pobavit . Jinak vorliku, ona neni zadna fiflena , jen tak vypada, ale je to fakt normalni holka, vsak poznate Dneska je u nas zase tak krasne, pred chvili me probralo slunicko . Kua uz bych prezul, vyjebany Praded
Duben 1, 200916 r kuci do kdy bude platit technicka kdyz auto proslo vystupni kontrolou v bolce 13.5.2005 ? nemam u sebe VTP tak se ptam bude to do 12.5.2009?
Duben 1, 200916 r Autor za to může tvoje přítule... a máš to!!! kiš kiš kiš já jsem objednanej do pneu servisu na 11:30
Duben 1, 200916 r Vorlajz.Vrat mi prosím ty dvě fotečky od Michala z Ostravy do mého vlákna!!! Prosím prosím! Předem děkuju. Už se ozval někdo z ČEZu???
Duben 1, 200916 r Autor Tak jestli se Ti nikdo do pátku neozve tak mě dej info a já to dodatečně prověřím. teď je tu!
Duben 1, 200916 r Tak kluci...dnes mi jede frajer na mou krasavici.Prodávám ji za 300 tisic a budete čumět co si za to koupím...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.