wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 gooooooooooooooooooooooooool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 neeeeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 to neni feer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 1:2 góóóól... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Hmmm...špatny...hodně špatny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees Roman počkej počkej :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Vůbec se nedivim......absolutně se mi nelíbí jak hrajeme.......hrozný.....Už jsem to psal ráno že dostaneme po čumáku a taky to tak dopadne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Je to smutny ale je to tak.Prostě na to nemáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 komentááátor nemá chybu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 za to muze ten vyjebany trener dokud to bude trenovat on, tak nemame sanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Trener za to mužstvo hrát nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak tak Karlosi. Všichni tam jsou si svojim flekem jistý a o tom to je. Baroš by měl spíš běhat maraton než hrát fotbal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 problém je v tom, že nemáme prostě hráče, kteří tvoří hru... v útoku jsou hráči, kteří umí dávat góly, ale potřebují dostat balón! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 od trenera se to cele odviji... to hra nema zadny system!! jak nakopavana ragby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 dovolím si tvrdit, že jsme dnes byli lepší a měli jsme krapet smůly... měli jsme tlak, dali jsme tyč a pak jsme dostali gól... ale to je fočus! navíc tenhle tým by na MS stejně nic moc nezahrál... tak snad příště! a Slovákům gratuluju k šťastnému vítězství!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 problém je v tom, že nemáme prostě hráče, kteří tvoří hru... v útoku jsou hráči, kteří umí dávat góly, ale potřebují dostat balón! looooooooool mi chceš povedať, že my máme hráčov, veď Karhan tam hrá 100 rokov :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Přesně tak Rosta..... Já bych spíš dal šanci mladším....ty se budou chtít předvést a klidně na tom hřišti zhebnou.....Tyhle primadony jako je Baroš bych já osobně hnal...ten už mě tam sere delší dobu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 To je sport... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Myslím že opravdu nemáme na to hráče a dlouho mít nebudem. Na MS, tak jedině nosit vlajky ostatnch států. To by zvládli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tohle není o Barošovi... tohle je o Polákovi, Plašilovi a Sionkovi... to je záloha katastrofální!!! tam kdyby hrála záloha Slávie, tak to je o něčem jiném... problém je v tom, že Slávie má v záloze slováky hihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Rada by potreboval odvolat, tot muj nazor...jinak se na te hre nic nezmeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Je to smutny ale je to tak...velká škoda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Máro: neprovokuj!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Přesně tak Rosta.....Já bych spíš dal šanci mladším....ty se budou chtít předvést a klidně na tom hřišti zhebnou.....Tyhle primadony jako je Baroš bych já osobně hnal...ten už mě tam sere delší dobu..... Jasně co se změnilo za 5 let. Mysleli že jim nebude Koller chybět a velice se spletli.. Ruka ruku meje i ve sportu bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.