Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

gooooooooooooooooooooooooool

1:2 góóóól... lol:p:palec2:

Hmmm...špatny...hodně špatny.

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees Roman počkej počkej :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Vůbec se nedivim......absolutně se mi nelíbí jak hrajeme.......hrozný.....Už jsem to psal ráno že dostaneme po čumáku a taky to tak dopadne....

Je to smutny ale je to tak.Prostě na to nemáme...

komentááátor nemá chybu lol:smich: :smich: :smich:

za to muze ten vyjebany trener :aggressive: dokud to bude trenovat on, tak nemame sanci

Trener za to mužstvo hrát nebude...

Tak tak Karlosi. Všichni tam jsou si svojim flekem jistý a o tom to je. Baroš by měl spíš běhat maraton než hrát fotbal. :smich:

• Autor

problém je v tom, že nemáme prostě hráče, kteří tvoří hru... v útoku jsou hráči, kteří umí dávat góly, ale potřebují dostat balón!

od trenera se to cele odviji... to hra nema zadny system!! jak nakopavana ragby :aggressive:

• Autor

dovolím si tvrdit, že jsme dnes byli lepší a měli jsme krapet smůly... měli jsme tlak, dali jsme tyč a pak jsme dostali gól... ale to je fočus! :) navíc tenhle tým by na MS stejně nic moc nezahrál... tak snad příště! ;) a Slovákům gratuluju k šťastnému vítězství!!!

problém je v tom, že nemáme prostě hráče, kteří tvoří hru... v útoku jsou hráči, kteří umí dávat góly, ale potřebují dostat balón!

looooooooool mi chceš povedať, že my máme hráčov, veď Karhan tam hrá 100 rokov :smich: :smich: :smich:

Přesně tak Rosta.....

Já bych spíš dal šanci mladším....ty se budou chtít předvést a klidně na tom hřišti zhebnou.....Tyhle primadony jako je Baroš bych já osobně hnal...ten už mě tam sere delší dobu.....

Myslím že opravdu nemáme na to hráče a dlouho mít nebudem. Na MS, tak jedině nosit vlajky ostatnch států. To by zvládli. :smich::palec2:

• Autor

tohle není o Barošovi... tohle je o Polákovi, Plašilovi a Sionkovi... to je záloha katastrofální!!! tam kdyby hrála záloha Slávie, tak to je o něčem jiném... problém je v tom, že Slávie má v záloze slováky :D hihi

Rada by potreboval odvolat, tot muj nazor...jinak se na te hre nic nezmeni :help:

-_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_-

Je to smutny ale je to tak...velká škoda!

Máro: neprovokuj!!! :aggressive:

Přesně tak Rosta.....

Já bych spíš dal šanci mladším....ty se budou chtít předvést a klidně na tom hřišti zhebnou.....Tyhle primadony jako je Baroš bych já osobně hnal...ten už mě tam sere delší dobu.....

Jasně co se změnilo za 5 let. Mysleli že jim nebude Koller chybět a velice se spletli.. Ruka ruku meje i ve sportu bohužel. ;):palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.