Duben 1, 200916 r Vůbec se nedivim......absolutně se mi nelíbí jak hrajeme.......hrozný.....Už jsem to psal ráno že dostaneme po čumáku a taky to tak dopadne....
Duben 1, 200916 r Tak tak Karlosi. Všichni tam jsou si svojim flekem jistý a o tom to je. Baroš by měl spíš běhat maraton než hrát fotbal.
Duben 1, 200916 r Autor problém je v tom, že nemáme prostě hráče, kteří tvoří hru... v útoku jsou hráči, kteří umí dávat góly, ale potřebují dostat balón!
Duben 1, 200916 r Autor dovolím si tvrdit, že jsme dnes byli lepší a měli jsme krapet smůly... měli jsme tlak, dali jsme tyč a pak jsme dostali gól... ale to je fočus! navíc tenhle tým by na MS stejně nic moc nezahrál... tak snad příště! a Slovákům gratuluju k šťastnému vítězství!!!
Duben 1, 200916 r problém je v tom, že nemáme prostě hráče, kteří tvoří hru... v útoku jsou hráči, kteří umí dávat góly, ale potřebují dostat balón! looooooooool mi chceš povedať, že my máme hráčov, veď Karhan tam hrá 100 rokov :smich:
Duben 1, 200916 r Přesně tak Rosta..... Já bych spíš dal šanci mladším....ty se budou chtít předvést a klidně na tom hřišti zhebnou.....Tyhle primadony jako je Baroš bych já osobně hnal...ten už mě tam sere delší dobu.....
Duben 1, 200916 r Myslím že opravdu nemáme na to hráče a dlouho mít nebudem. Na MS, tak jedině nosit vlajky ostatnch států. To by zvládli.
Duben 1, 200916 r Autor tohle není o Barošovi... tohle je o Polákovi, Plašilovi a Sionkovi... to je záloha katastrofální!!! tam kdyby hrála záloha Slávie, tak to je o něčem jiném... problém je v tom, že Slávie má v záloze slováky hihi
Duben 1, 200916 r Přesně tak Rosta.....Já bych spíš dal šanci mladším....ty se budou chtít předvést a klidně na tom hřišti zhebnou.....Tyhle primadony jako je Baroš bych já osobně hnal...ten už mě tam sere delší dobu..... Jasně co se změnilo za 5 let. Mysleli že jim nebude Koller chybět a velice se spletli.. Ruka ruku meje i ve sportu bohužel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.