Duben 2, 200916 r Tomcat koľko to skončilo?? včera mi odpojili káblovku... ale po polroku neplatenia už bolo na čase....
Duben 2, 200916 r Dobrý večer přeje majitel nového automobilu... Neprovokuj Japonče. Hele Romčo pošli fotku jestli se ti neroztáhly taky očička. :smich:
Duben 2, 200916 r Rosto...mladá dělá na LDN a nechtěl bych se toho dožit.Ty zdravotní sestry bych platil zlatem!
Duben 2, 200916 r Jj,Romariooo....souhlas.... Ty woe já se ani 70 nemužu dožít.....v tíhle hektický době ani náhodou...Ted je mi 38 a někdy si připadám totálně vycuclej......
Duben 2, 200916 r To samé řikám taky.I když na druhou stranu moje soukmenovci na Kavkazu se dožívaji vysokého věku
Duben 2, 200916 r Rosto...mladá dělá na LDN a nechtěl bych se toho dožit.Ty zdravotní sestry bych platil zlatem! Já vííím Bohumile jáá vííím.
Duben 2, 200916 r To samé řikám taky.I když na druhou stranu moje soukmenovci na Kavkazu se dožívaji vysokého věku Na Kavkaze jest gará, pad garoj dalina.....
Duben 2, 200916 r Dobrý večer přeje majitel nového automobilu... lol :smich: to určite, zdravím Upraveno Duben 2, 200916 r od wrccko
Duben 2, 200916 r Rosto: ty woe! ty mě překvapuješ!!! Přijemně mě překvapuješ-máš přehled chlape a to se mi líbi!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.