karlos3 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Mě serou s těma leaser.pistolkama co měřej...nejsou ty bejci vůbec vidět a pak mě vytáčí že si stoupnou na 50km/h-limit...10m od toho kde začíná 70km/h,kde už to pochopitelně každej mastí min.70km/h.....to bych vždycky nejradši vylez a dal jim přes držku........to jsem jel nedavno po Průmyslový a pod mostem co je na Kyje stál buzerant před tou 70km/h a měřil tam tu 50km/h.....ty woe já brzdil jak vzteklej.....naštestí dobrý..stáhnul jsem to,ale byl jsem vytočenej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 uplatnuje se takzvana fikce doruceni, nevim po jake je to do dobe, tusim 3 tydny i kdyz si to nevyzvednes povazuje se to za dorucene. Meli jsme to na skoleni ridicu, asi rok nebo dva zpet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 uplatnuje se takzvana fikce doruceni, nevim po jake je to do dobe, tusim 3 tydny i kdyz si to nevyzvednes povazuje se to za dorucene. Meli jsme to na skoleni ridicu, asi rok nebo dva zpet. No tak to je dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Karlos: jedině laserové rušičky...budou je mít čím dál tím vic a jak píšeš...nemáš šanci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 1. 22.04.2008, přestupek dle par.22/1f 4 200/1990 Sb., Městská Policie Ústí nad Labem, 2 body 2. 13.11.2007, přestupek dle par.22/1f 4 200/1990 Sb., Obecní policie Líbeznice, 2 body Dohromady 4 body. Kolik se vrací bodů za rok bez pokuty??? Ještě pár dnů a měli by mi něco umáznout ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak složíme koupíme Vorlíkovi hor.kolo Škoda???? aby mohl přijet na nějaký ty srazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 myslím že po roce umažou 3 body...ale nevím to jistě :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 (editace) Snad by se za rok mělo smáznout 4.body ne??? Editováno: 3. Duben 2009, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak mužete kritizovat...tři hodiny makačky...navic mám dovolenou a od rána jsem skoro nic nejedl...teprve ted jedu se někam najist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 vorle: tak to nevim cece, ale jestli to dobre chapu tak ty 2 body z roku 2007 nemas pryc protoze jsi udelal krpu toho 22.4.2008, takze bych rekl ze jestli dobre chapu zakon tak k 22.4.2009 by ti meli by umazany 3 body. Opet dotaz dostal jsi nejakej dopis a na jakou adresu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Romariooo:Masírka no!!! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak složíme koupíme Vorlíkovi hor.kolo Škoda???? aby mohl přijet na nějaký ty srazy som za Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 pěkný...hlavně ty laufy naleštěný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Marku: děkuju.Až mi z toho leštění začalo bolet rameno ale výsledek snad dobry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 romco: ty wole ani pes co se celej den vali za peci a lize si kule tak tema koulema neblejzka jako ta tvoje cerna vdova. Ja to necham az na servisu, sice to prijde na litr ale ja si ho za ty 3 hodiny vydelam 2x a nebo jen jednou a jeste si odpocnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Romčo a co ten flek na střeše ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Olfiku: až tak jo? No nic chlapi...jedu se někam najist. Karlos: viděl jsi moje včerejší vlákno o cvičení??? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=65139&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Rosťo kde to je presne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Maroši, těsně vedle antény ty woe. Prdel ne ??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Olfiku: až tak jo? No nic chlapi...jedu se někam najist.Karlos: viděl jsi moje včerejší vlákno o cvičení??? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=65139&hl= Ještě ne....ted musim jet pryč,ale večer to přelouskám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Romčo... ty nemáš dešťák??? jak bez toho můžeš v tomhle počasí vůbec existovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 ano, tamty první body mi tam Big Boyi zůstali kvůli té dubnové pokutě... a žádnej dopis mi nepřišel ani do firmy, ani domů!!! kolik se teda umazává bodů??? 3 nebo 4 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 4 Vorlíku 100% 4 body. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 tak si to vemte... když vydržím do 21. 4. 2009, tak budu mít čisté konto, když ne, tak budu mít 6 bodů... mazec! musím teď jezdit pomalu ty tři tejdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 jazdi na tom bicykli a je to v pohode, musím oprášiť moju rachotinu už je čas na to ...tie body sú kravina, ale zas my nemáme toleranciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.