Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak si to vemte... když vydržím do 21. 4. 2009, tak budu mít čisté konto, když ne, tak budu mít 6 bodů... mazec! musím teď jezdit pomalu ty tři tejdny :D

Seš si jistej tím datem? Není to až do června? Mě se zdá že přestupkovej rok na mazání bodů začíná v červenci. :feve:

dobrý bus :smich: :smich:

kuci gumy mam objednany, nakonec Michelin Pilot Sport PS2 za 3600/ks typovej list na Dezent F 7,5Jx18" ET45 pro 2.0TDI MR2005 v mailu, ted jen zjisti jetli staci jit na STK pro zapsani nebo i na magistrat a budu to jako legalni rozmer, a lakyrnik nesmi posrat moje kola nebo se zpozdit. Pak objednam ty RS listicky, a jeste dam navstevu u rolbare a bude to MLASK

• Autor

jj Rosťo... ještě 3 týdny a mám zase 12 bodu k dispozici! lol

ten bus je trapnej... to je jak kdyby jezdily lodě na silnici! lol

Ale je to dobry napad, co ty vis, prijdou casy a za velkou louzi pojedes autem az z domova :smich::smich:

Tak autem jo Míšo ale ty woe ten autobus ? Foukne vítr a převrátí se... :smich:

kuci gumy mam objednany, nakonec Michelin Pilot Sport PS2 za 3600/ks typovej list na Dezent F 7,5Jx18" ET45 pro 2.0TDI MR2005 v mailu, ted jen zjisti jetli staci jit na STK pro zapsani nebo i na magistrat a budu to jako legalni rozmer, a lakyrnik nesmi posrat moje kola nebo se zpozdit. Pak objednam ty RS listicky, a jeste dam navstevu u rolbare a bude to MLASK

Ahoj, včera jsem zapisoval 17" na fabii a musel jsem nejprve na STK a teprv pak na úřad:( kola mám origo z VW Polo a i na zaklade typ. listu na nejaky Dezenty mi to zapsali....

Skvělý Luky a máš klid viď. :palec2:

kontrolovali ti ty kola nebo staci dojit s listem a zapsat ? Ja totiz kola jeste nemam na aute.

Skvělý Luky a máš klid viď. :palec2:

jj, klidek:)

kontrolovali ti ty kola nebo staci dojit s listem a zapsat ? Ja totiz kola jeste nemam na aute.

na STK kola nekontrolovali nijak detailne, ale aspon videt to chteli....a na úřadě při zápisu už auto ani videt nechteli....

Olafe a ty ten typovy list mas jen pro 2.0tdi?? Nebo tam je aji 1.9???? :help:

jeste jsem to neotviral a je to nemecky ted se ptaji jestli jde sehnat CZ verze a jestli je treba. Je to asi 5 PDF souboru.

Oukej, supr, tak mi pak dej prosim vedet jak to dopadlo a jak si pochodil jo :palec2:

neni to jen na 2.0TDI, je to dokonce i na SCOUTA

post-15585-1238764929_thumb.jpg

jeste jsem to neotviral a je to nemecky ted se ptaji jestli jde sehnat CZ verze a jestli je treba. Je to asi 5 PDF souboru.

máš SZ

Romčo... ty nemáš dešťák??? jak bez toho můžeš v tomhle počasí vůbec existovat??? lol

Volandéz: mám deštovej senzor.Jak jsi na to přišel že ho nemám? :help:

Tak to je supr. A kluci nebude vadit, kdyz ty 18ky uz budu mit na aute a prijedu s nema na STK? nebudou picovat ze uz je mam na aute? kdyz je jeste nemam zapsane

Hele nemas destak?? kde bys ho vzal? vzdy mas zrcatko normalni ne? podle fotky :kuk:

Taky si myslím že ho tam nevidím. Ten bývá větší ten kroužek kolem zrdcátka. Já ho tam mám a vypadá to jinak. :feve:

Upraveno od Rosťa19

máš SZ

DIKY odpovezeno DIKY

Ty woe...neserte mě! Vždyt já mám ten dešták uprostřed čelního skla!!!

Taky si myslím že ho tam nevidím. Ten bývá větší ten kroužek kolem zrdcátka. Já ho tam mám a vypadá to jinak. :feve:

Noo hlavne by od toho zrcatka vedla nejaka kabelaz, coz podle fotky nevede... :help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.