Duben 3, 200916 r tak si to vemte... když vydržím do 21. 4. 2009, tak budu mít čisté konto, když ne, tak budu mít 6 bodů... mazec! musím teď jezdit pomalu ty tři tejdny Seš si jistej tím datem? Není to až do června? Mě se zdá že přestupkovej rok na mazání bodů začíná v červenci.
Duben 3, 200916 r Jo je to tak Vorlíku. Od vzniku sankce 12 měsíců. Máš pravdu. http://www.csobpoj.cz/produkty/pojisteni-v...dovy-system.htm
Duben 3, 200916 r kuci gumy mam objednany, nakonec Michelin Pilot Sport PS2 za 3600/ks typovej list na Dezent F 7,5Jx18" ET45 pro 2.0TDI MR2005 v mailu, ted jen zjisti jetli staci jit na STK pro zapsani nebo i na magistrat a budu to jako legalni rozmer, a lakyrnik nesmi posrat moje kola nebo se zpozdit. Pak objednam ty RS listicky, a jeste dam navstevu u rolbare a bude to MLASK
Duben 3, 200916 r Autor jj Rosťo... ještě 3 týdny a mám zase 12 bodu k dispozici! ten bus je trapnej... to je jak kdyby jezdily lodě na silnici!
Duben 3, 200916 r Ale je to dobry napad, co ty vis, prijdou casy a za velkou louzi pojedes autem az z domova
Duben 3, 200916 r kuci gumy mam objednany, nakonec Michelin Pilot Sport PS2 za 3600/ks typovej list na Dezent F 7,5Jx18" ET45 pro 2.0TDI MR2005 v mailu, ted jen zjisti jetli staci jit na STK pro zapsani nebo i na magistrat a budu to jako legalni rozmer, a lakyrnik nesmi posrat moje kola nebo se zpozdit. Pak objednam ty RS listicky, a jeste dam navstevu u rolbare a bude to MLASK Ahoj, včera jsem zapisoval 17" na fabii a musel jsem nejprve na STK a teprv pak na úřad:( kola mám origo z VW Polo a i na zaklade typ. listu na nejaky Dezenty mi to zapsali....
Duben 3, 200916 r kontrolovali ti ty kola nebo staci dojit s listem a zapsat ? Ja totiz kola jeste nemam na aute.
Duben 3, 200916 r Skvělý Luky a máš klid viď. jj, klidek:) kontrolovali ti ty kola nebo staci dojit s listem a zapsat ? Ja totiz kola jeste nemam na aute. na STK kola nekontrolovali nijak detailne, ale aspon videt to chteli....a na úřadě při zápisu už auto ani videt nechteli....
Duben 3, 200916 r jeste jsem to neotviral a je to nemecky ted se ptaji jestli jde sehnat CZ verze a jestli je treba. Je to asi 5 PDF souboru.
Duben 3, 200916 r jeste jsem to neotviral a je to nemecky ted se ptaji jestli jde sehnat CZ verze a jestli je treba. Je to asi 5 PDF souboru. máš SZ
Duben 3, 200916 r Romčo... ty nemáš dešťák??? jak bez toho můžeš v tomhle počasí vůbec existovat??? Volandéz: mám deštovej senzor.Jak jsi na to přišel že ho nemám?
Duben 3, 200916 r Tak to je supr. A kluci nebude vadit, kdyz ty 18ky uz budu mit na aute a prijedu s nema na STK? nebudou picovat ze uz je mam na aute? kdyz je jeste nemam zapsane
Duben 3, 200916 r Volandéz: mám deštovej senzor.Jak jsi na to přišel že ho nemám? Hele nemas destak?? kde bys ho vzal? vzdy mas zrcatko normalni ne? podle fotky
Duben 3, 200916 r Volandéz: mám deštovej senzor.Jak jsi na to přišel že ho nemám? Taky si myslím že ho tam nevidím. Ten bývá větší ten kroužek kolem zrdcátka. Já ho tam mám a vypadá to jinak. Upraveno Duben 3, 200916 r od Rosťa19
Duben 3, 200916 r Taky si myslím že ho tam nevidím. Ten bývá větší ten kroužek kolem zrdcátka. Já ho tam mám a vypadá to jinak. Noo hlavne by od toho zrcatka vedla nejaka kabelaz, coz podle fotky nevede...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.