Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 tak si to vemte... když vydržím do 21. 4. 2009, tak budu mít čisté konto, když ne, tak budu mít 6 bodů... mazec! musím teď jezdit pomalu ty tři tejdny Seš si jistej tím datem? Není to až do června? Mě se zdá že přestupkovej rok na mazání bodů začíná v červenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Jo je to tak Vorlíku. Od vzniku sankce 12 měsíců. Máš pravdu. http://www.csobpoj.cz/produkty/pojisteni-v...dovy-system.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 http://www.novinky.cz/auto/165516-obojzive...-i-po-vode.html tohle je vcelku mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 dobrý bus :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 kuci gumy mam objednany, nakonec Michelin Pilot Sport PS2 za 3600/ks typovej list na Dezent F 7,5Jx18" ET45 pro 2.0TDI MR2005 v mailu, ted jen zjisti jetli staci jit na STK pro zapsani nebo i na magistrat a budu to jako legalni rozmer, a lakyrnik nesmi posrat moje kola nebo se zpozdit. Pak objednam ty RS listicky, a jeste dam navstevu u rolbare a bude to MLASK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 :kuk: :kuk: http://tvnoviny.sk/spravy/zaujimavosti/vid...u-osemkrat.html :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 jj Rosťo... ještě 3 týdny a mám zase 12 bodu k dispozici! ten bus je trapnej... to je jak kdyby jezdily lodě na silnici! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ale je to dobry napad, co ty vis, prijdou casy a za velkou louzi pojedes autem az z domova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak autem jo Míšo ale ty woe ten autobus ? Foukne vítr a převrátí se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 kuci gumy mam objednany, nakonec Michelin Pilot Sport PS2 za 3600/ks typovej list na Dezent F 7,5Jx18" ET45 pro 2.0TDI MR2005 v mailu, ted jen zjisti jetli staci jit na STK pro zapsani nebo i na magistrat a budu to jako legalni rozmer, a lakyrnik nesmi posrat moje kola nebo se zpozdit. Pak objednam ty RS listicky, a jeste dam navstevu u rolbare a bude to MLASK Ahoj, včera jsem zapisoval 17" na fabii a musel jsem nejprve na STK a teprv pak na úřad:( kola mám origo z VW Polo a i na zaklade typ. listu na nejaky Dezenty mi to zapsali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Skvělý Luky a máš klid viď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 kontrolovali ti ty kola nebo staci dojit s listem a zapsat ? Ja totiz kola jeste nemam na aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Skvělý Luky a máš klid viď. jj, klidek:) kontrolovali ti ty kola nebo staci dojit s listem a zapsat ? Ja totiz kola jeste nemam na aute. na STK kola nekontrolovali nijak detailne, ale aspon videt to chteli....a na úřadě při zápisu už auto ani videt nechteli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Olafe a ty ten typovy list mas jen pro 2.0tdi?? Nebo tam je aji 1.9???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 jeste jsem to neotviral a je to nemecky ted se ptaji jestli jde sehnat CZ verze a jestli je treba. Je to asi 5 PDF souboru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Oukej, supr, tak mi pak dej prosim vedet jak to dopadlo a jak si pochodil jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 neni to jen na 2.0TDI, je to dokonce i na SCOUTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 jeste jsem to neotviral a je to nemecky ted se ptaji jestli jde sehnat CZ verze a jestli je treba. Je to asi 5 PDF souboru. máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Romčo... ty nemáš dešťák??? jak bez toho můžeš v tomhle počasí vůbec existovat??? Volandéz: mám deštovej senzor.Jak jsi na to přišel že ho nemám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak to je supr. A kluci nebude vadit, kdyz ty 18ky uz budu mit na aute a prijedu s nema na STK? nebudou picovat ze uz je mam na aute? kdyz je jeste nemam zapsane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Volandéz: mám deštovej senzor.Jak jsi na to přišel že ho nemám? Hele nemas destak?? kde bys ho vzal? vzdy mas zrcatko normalni ne? podle fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 (editace) Volandéz: mám deštovej senzor.Jak jsi na to přišel že ho nemám? Taky si myslím že ho tam nevidím. Ten bývá větší ten kroužek kolem zrdcátka. Já ho tam mám a vypadá to jinak. Editováno: 3. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 máš SZ DIKY odpovezeno DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ty woe...neserte mě! Vždyt já mám ten dešták uprostřed čelního skla!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Taky si myslím že ho tam nevidím. Ten bývá větší ten kroužek kolem zrdcátka. Já ho tam mám a vypadá to jinak. Noo hlavne by od toho zrcatka vedla nejaka kabelaz, coz podle fotky nevede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.