Ol@f Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Michalk, to ja bych tam zase nejradeji zajet bez tech kol. Ty ale nemas ET45 ale ET46 ? Pokud se ti to lisi resil bych to pri dvou oddelenych navstevach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Olfiku ty nase kola maji uplne stejne hodnoty... 18ky 7,5J 5x112 ET 46 ty Dezenty se lisi jen v tom ETcku ne? maji ET 45... musim to vyresit stejne, jako to vyresis ty nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 jo to jo jenze ja tam zamerne chci jet jeste nez budou kola na aute a pak prijet pozdeji na technickou, aby si me nepamatovali a ty to chces udelat pri jednom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ty wole...Michale...co řešiš? Nazuju zimáky...udělám STK a mužu pak přezout třeba na R20 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ja neresim STKcko. Ja mam technickou az za rok. Ja jen resim zapsani kol do TP. uz si rozumime:) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Romário dešťák nemá!!!! lamka!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Byl jsem se projit s dětičkama a sednout na zmrzlině a je tam fakt nádherně. Vorlandéz: já ho nemám no...asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ale to nevadii Romanee, aspon se nenudis, kdyz prsi nee . Pozdravuj deticky... Ja cely den uklizim a chystam byt na oslavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Díky Mišo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak Mišo: taky Tě mám od děti pozdravovat Fotka je nafocená hodinu zpátky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 hele Romčo, fotil jsi ty baráky nebo ty děti??? já jen, že jsi jim ufiknul nožky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 tak pár fotek z "ulice", z města... apod.. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Pavlíku vorle a kde je ten exclusive pre mňa sfotený kostol so šikmou vežou haaaa? kol5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 a ještě pár lidiček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 dnes je teplo, tak už je živo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 http://www.aukro.cz/item597561704_original...ii.html#gallery to jsou zajimava kolecka uz se tu o nich nekde diskutovalo myslim, ale jsou pry neskutecne predrazene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 kaputt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Nejako je tu dnes mŕtvo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Poslušně se hlásím z kavárny.¨Jsem po cvičení a je mi krásně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Zdarec dnes jen na chvilku. Mám také doma povinnosti ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Rosto: bude sex? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Poslušně se hlásím z kavárny.¨Jsem po cvičení a je mi krásně! povieme si zajtra ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Mároš: máš pravdu.Budu chodit jako naprcaný králik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 zajtra si dáš prejazd ráno o 6 00 na novom bicykli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Rosto: bude sex? :prc: asi ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.