Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Dám to ještě sem Maroši...mužu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 jj jasne, F1 nepozeráš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 mároš: nekoukáím protože děti koukaji na DVD.Za dvě hodiny se definitivně stěhujeme do bytečku zpátky!!! Večer hodím fotky jak to vypadalo předtím a ted...nebudete chápat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 sa teším aj za teba, doma je doma každý to pozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tak takhle to vypadá když jedno auto je naleštěné a druhé se teprve na to připravuje.Kdyby jste chtěli naleštit auto tak se na mě s důvěrou obratte.Zn.kvalitní práce a rozumné ceny Jinak jestli poznáte které auto je moje a které je Michalovo? PROSTĚ ČERNÁ NENI ČERNÁ...NEBOLI ČERNÁ METALÍZA JE PROSTĚ NEJKRÁSNĚJŠÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Kdyby jste chtěli naleštit auto tak se na mě s důvěrou obratte.Zn.kvalitní práce a rozumné ceny J musím si ťa rezervovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Nj nejlepsi, ze par prispevku nad tim si willis stezuje, ze mu nedko poslal misto noveho zbozi pouzite a ted tam dela hrozne machry, pozadam nejakeho admina o promazani, ten clovek me v podstate okradl o 4 tisice a pokud na me hodla podat trestni oznameni za pomluvu, tak si svoji pravdu rad budu hajit, jednu vec opravdu nechapu, ze mu to za to stoji, ja bych byl posranej, ze mi nekdo prijede nabancit, ale kazdej jsme nejakej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Mároš: mě nezaplatíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Nj nejlepsi, ze par prispevku nad tim si willis stezuje, ze mu nedko poslal misto noveho zbozi pouzite a ted tam dela hrozne machry, pozadam nejakeho admina o promazani, ten clovek me v podstate okradl o 4 tisice a pokud na me hodla podat trestni oznameni za pomluvu, tak si svoji pravdu rad budu hajit, jednu vec opravdu nechapu, ze mu to za to stoji, ja bych byl posranej, ze mi nekdo prijede nabancit, ale kazdej jsme nejakej Docela tě chápu Tome. Asi bych to řešil jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Mároš: mě nezaplatíš... myslíš? :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 ta se leskne jak psi kulky a ty laufy vzadu, nadhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 :help: :help: :help: :help: :help: http://www.topky.sk/cl/6/433617/Tragicka-n...ekov-superbikov :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: nie je to tu zas???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Copak tady všichni umřeli nebo co ??? :clap: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 No ja ted malem, lestil jsem oktuli a zacly tu padat kroupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Fakt ?? Tady je docela OK. Pak dej foto Tome. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Rosto: my musime občas pracovat víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Copak tady všichni umřeli nebo co ??? :clap: no...,podaktorí oslavujú :kol-35: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Co slavíš Laci ?? Hokej nebo fotbal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 kua, koukám z okna, chystá se na bouřku a já si za hodinu jedu pro auto. vypadá to na zbytečný mytí, tak aspon ten vnitřek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 uff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tome: to je tátova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Pěkně jsi to vypucoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Rosto: větší rozlišení mám v jiném PC takže dnes nemužu sloužít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 jj tatova, muj bobik se ale taky leskne ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.