Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Jasně. Jestli můžeš auto na zemi ze zadu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Jedině to co mám ve vlákně Rosto.Zitra zkusim větší rozlišení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 To jo. To co máš ve vlákně je zmenšený. chtěl bych origo z foťáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Podle ceho jsi to poznal Romane? Snad ne podle toho, ze pri pocasi skoro na koupani stoji na hnusnejch audi zminich hlinikach, protoze mam jen tri gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tak tys měl toho Rooma ne? A ted bys mě mít Báwo...tak proto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) ruma si odvezl ve ctvrtek pan co dela ve skodovce, dnes mi psal jak je z nej nadsenej Editováno: 5. Duben 2009, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tak aspon tak.No nic.Mizím.Večer čáu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ahoj, vecer budou fotky bytu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Co slavíš Laci ?? Hokej nebo fotbal ? ani jedno Rosťo, slavím narodky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 KAREL RULLLEZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 všetko naj Laci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 vďaka Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 ani jedno Rosťo, slavím narodky gratulácia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Taky se připojuji Laci. Včetko naj. :kol-35: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 díky kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 sami lami tadi .... zdravím přátelé... už jsem zase doma... tak se přiznejte, kdo kromě Románka dělal o víkendu na autě??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Já Pavlíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 a co tak smutně Rosťo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Povím ti to na Škodahome. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Zdravím Pájo, ja nie ...chalupa už je nachystaná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 'Laci L&K' : všwchno nejlepší k Tvým 18 ctinám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 ty woe Rosťo, to je za měsíc a půl!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) Couvnul jsem si do horala v garáži a mám na kufru drápanec jak sviňa. říkal jsem Romanovi jestli nemá tu samolepku Octávia clubu tu menší, že bych to zakamufloval. Tu co má na kufru. Hmmm :wallbash: Editováno: 5. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 'Laci L&K' : všwchno nejlepší k Tvým 18 ctinám jj 18 stiny , ďakujem pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 promiň Rosťo! já dneska naonanoval Otesánka... je heboučkej jek dětská prdelinka!!! taky jse při mytí zjistil, že mám na autě tunu asfaltu... budu to muset očistit... jo dnes jsem jel z chalupy zase přes Německo a spotřebička byla 6,9 l na sto... dobrý ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.