Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Kluci: jinak dnes už píšu z domova.Po necelém měsici návrát domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Roman: a fotečky nebudú? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 promiň Rosťo! já dneska naonanoval Otesánka... je heboučkej jek dětská prdelinka!!! taky jse při mytí zjistil, že mám na autě tunu asfaltu... budu to muset očistit... jo dnes jsem jel z chalupy zase přes Německo a spotřebička byla 6,9 l na sto... dobrý ne? To si fičel jako drak ty woe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ale jo.Za chvilku je sem nahraju...stav při opravě a současný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 promiň Rosťo! jo dnes jsem jel z chalupy zase přes Německo sa chce tváriť, že bol v zahraničí na chalupe spotrebička slušná, ale rýchlosť aká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 kluci... ano... nejel jsem jak Emerson... na druhou stranu jsem jel v rámci limitů... ale vím... na TDI nemám, takže sem prostě nepatřím co??? hmm tak mi vyližte polevu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Takže takhle to vypadalo dva dny po vytopení...netřeba komentář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 mrkněte co se mi podařilo vyfotit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Speeder: a ted po zásahu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Vorlíku veľmi pekné, to asi nefotíš cez štandardný (setový) objektív čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Romčo dobrú podlahu si vybral a Pájo ty dobrý mesiac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 ...Pájo ty dobrý mesiac ako keby mal na vyber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Romco vymenit to stare ovladani kotle musi silene protopit :doh :doh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Speedy, je to focené s teleobjektivem 75-300 by Sony ... a fotil jsem tak, že jsem foťák opřel o zábradlí na terase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) Roman: dobré fakt, aj mňa to čaká ale zas my tu bývame tak to ide pomalšie... a naviac teraz keď je potomok na ceste toho ani veľa robiť nemôžem Editováno: 5. Duben 2009, autor: Speeder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Vorlíku: tak to potom klobúk dole bez statívu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 ako keby mal na vyber veď to som mu písal pred chvíľou, že iba ten jeden môže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 já dneska naonanoval Otesánka... je heboučkej jek dětská prdelinka!!! taky jse při mytí zjistil, že mám na autě tunu asfaltu... budu to muset očistit... jo dnes jsem jel z chalupy zase přes Německo a spotřebička byla 6,9 l na sto... dobrý ne? Tyo o tom mi povidej, dnes jsem drbal asfalt z okty snad hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 V zimě protopím cca 1000,-Kč měsičně a topíme plynem takže naprostá pohoda. Děkuju všem za kladny ohlasy.Díky kluci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 a To ma jeden pro celej byt? Kolik mas mistnosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tome a čím jsi to čistil??? máš na to něco speciálního nebo jenom benzínovým čističem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) Roman ako dodávateľ má elektrinu na kúrenie zadarmo Editováno: 5. Duben 2009, autor: Speeder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Máme 3+1 cca 75 metru Olfiku.Každý byt má svoje topení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 prave ze jen benzinovym cisticem, nic jineho jsem nemel po ruce, navic jsem ho mel dost malo, takze jsem si u toho i slusne zanadaval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Každý byt má svoje topení. Vlastni kotel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.