Duben 5, 200916 r promiň Rosťo! já dneska naonanoval Otesánka... je heboučkej jek dětská prdelinka!!! taky jse při mytí zjistil, že mám na autě tunu asfaltu... budu to muset očistit... jo dnes jsem jel z chalupy zase přes Německo a spotřebička byla 6,9 l na sto... dobrý ne? To si fičel jako drak ty woe.
Duben 5, 200916 r promiň Rosťo! jo dnes jsem jel z chalupy zase přes Německo sa chce tváriť, že bol v zahraničí na chalupe spotrebička slušná, ale rýchlosť aká
Duben 5, 200916 r Autor kluci... ano... nejel jsem jak Emerson... na druhou stranu jsem jel v rámci limitů... ale vím... na TDI nemám, takže sem prostě nepatřím co??? hmm tak mi vyližte polevu!!!
Duben 5, 200916 r Autor Speedy, je to focené s teleobjektivem 75-300 by Sony ... a fotil jsem tak, že jsem foťák opřel o zábradlí na terase...
Duben 5, 200916 r Roman: dobré fakt, aj mňa to čaká ale zas my tu bývame tak to ide pomalšie... a naviac teraz keď je potomok na ceste toho ani veľa robiť nemôžem Upraveno Duben 5, 200916 r od Speeder
Duben 5, 200916 r já dneska naonanoval Otesánka... je heboučkej jek dětská prdelinka!!! taky jse při mytí zjistil, že mám na autě tunu asfaltu... budu to muset očistit... jo dnes jsem jel z chalupy zase přes Německo a spotřebička byla 6,9 l na sto... dobrý ne? Tyo o tom mi povidej, dnes jsem drbal asfalt z okty snad hodinu
Duben 5, 200916 r V zimě protopím cca 1000,-Kč měsičně a topíme plynem takže naprostá pohoda. Děkuju všem za kladny ohlasy.Díky kluci!
Duben 5, 200916 r Autor Tome a čím jsi to čistil??? máš na to něco speciálního nebo jenom benzínovým čističem???
Duben 5, 200916 r Roman ako dodávateľ má elektrinu na kúrenie zadarmo Upraveno Duben 5, 200916 r od Speeder
Duben 5, 200916 r prave ze jen benzinovym cisticem, nic jineho jsem nemel po ruce, navic jsem ho mel dost malo, takze jsem si u toho i slusne zanadaval
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.