Publikováno Březen 25, 200916 r zdravim blbne zadni sterac. kdyz zmacknu packu a pustim ji tak mi sterac zustane na miste a nevraci se nevite cim by to mohlo byt? diky za dopovedi.
Březen 25, 200916 r zdravim blbne zadni sterac. kdyz zmacknu packu a pustim ji tak mi sterac zustane na miste a nevraci se nevite cim by to mohlo byt? diky za dopovedi. ozubene koliecko mi odislo, ked som spustil zamrznuty stierac- 5 rokov dozadu som ho menil - treba sa dostat k stieracu cez tapacirung zadnych dveri
Březen 26, 200916 r Autor mototrek je v poho ja mam na mysli to, ze sterac se zastavi kdyz pustim packu, musim ji drzet, aby setrel cele okno.
Březen 26, 200916 r zdravim blbne zadni sterac. kdyz zmacknu packu a pustim ji tak mi sterac zustane na miste a nevraci se nevite cim by to mohlo byt? diky za dopovedi. zkus promerit jak co jde do konektoru kdyz tam pujde vse tak jak ma tak bude problem v motorku (dobeh) pokud ti nekam nepujde napeti tam kam ma jit tak se skus mrknout do pruchodky v 5tych dveri jestli tma nemas preskripany kabely.. najdi nekde na netu kam co vede do konektoru a podle toho to promer.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.