majinek Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tak ten zraz by byl dobraa vec to by sme mohli... kto by dojel??.... milotice no kukam akurat na netu a dobree peknee to tam je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tak záleží na termínu, ale stejně asi bych nepřijel bych se tam se svojí feldinou styděl :-). Jinak milotice fajn ale myslím že v Lednici je pěknějš. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 tak primo hodonin?? tak to domaciii jak vypada tvoje auto? Od neděle s letníma takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Od neděle s letníma takto: no peknee vypada... 16 kola ze??.... .... vcera sem byl v Hodosi u hypernovy je lacnaa nafta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Nee 16, jsou to ("jen") 15, původně obyč. origo Škoda Elegance, nyní ve vlastní úpravě. Ad nafta u Hypernovy - už dávno jsem si vyjasnil, že není pro mne, věřím OMV Editováno: 2. Duben 2009, autor: Kajman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Nee 16, jsou to ("jen") 15, původně obyč. origo Škoda Elegance, nyní ve vlastní úpravě.Ad nafta u Hypernovy - už dávno jsem si vyjasnil, že není pro mne, věřím OMV no dobre si si ich upravil ... joo?? u hypernovy neni kvalitna?? co stoji na OMV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 PH u hypernovy ? tak to jsi odvážný já po dvou nádržích šuntu z unicornu včera dal Shell a po pár kilometrech je ten rozdíl hodně znatelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 No, HyperNova = +- Unicorn co se týče kvality. Aktuálně ceny nevím, Unicorn bývá většinou nejlevnější. HyperNova mu konkuruje, když mají tu jejich akci (poukaz na slevu 1 Kč/l za nákup nad určitou hodnotu). Ale i tak nejsou zas tak o moc levnější než OMV, takže já mám jasno. V zimě ještě dávám aditivum od V.I.F., mají ho na Benzině na Brněnské, stál cca 230(?) Kč a za celou zimu jsem nespotřeboval ani půlku té flašky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 No tak jasně kvalita bude asi hodně podobná, ale když už tam byl rozdíl tří korun na litru tak oproti zbytku tak se nedalo odolat. Jednou za čas ale to kvalitnější palivo fakt dám protože jezdit pořád na tu vodu by se autu asi moc nelíbilo. Co se týče aditiv tak v tom se nevyznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ad Aditiva - pohledej tady na fóru (pokud máš teda nafťáka, do benzínu to snad nemá smysl dávat). A hlavně NIKDY nic do oleje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.