Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Díky Tome k přání. Jinak ta baterka je tam na vibrování.A toto jsem našel na webu: Užití 5 břitů tvoří holicí povrch. Vylepšený indikační zvlhčující pásek. Nový pružný Comfort Guard, 1 zarovnávací břit je ideální pro holení pod nosem, zarovnání kotlet a úprava bradky. Ergonomický design. Holící břity PowerGilde jsou nedokonalejší břity od Gillette s patentovaným potahem ostří pro ještě lepší skluz strojku a pohodlí. Zvlhčující pásek obohacený o přírodní zdroje. Nejdokonalejší povrch břitů Gillette pro skvělý skluz a pohodlí. Světelný indikátor stavu baterie. Fusion power má 5 břitů umístěných blíže u sebe. Gillette Fusion Gillette Fusion a Gillette Fusion Power jsou nové revoluční systémy pánského mokrého holení a první strojky na světě, které se pyšní vyspělou technologií na přední i zadní straně holící hlavice. Oba holící systémy předstihují zatím vedoucí světové holicí strojky MACH3Turbo a M3Power, a to díky revolučním inovacím, které výrazně zvyšuji komfort i hladkost oholení. Oba holící systémy se pyšní průlomovou 5-ti břitou technologií Shaving Surface na přední straně holicí hlavice, jejíž břity jsou o 30% blíže u sebe než břity MACH3. Přidáním břitů a zúžením mezer mezi břity se vytváří Shaving Surface, holicí plocha, která rovnoměrně rozprostírá holící sílu na všechny břity, a tak dosahuje výrazně menšího podráždění a většího komfortu. Břit Precision Trimmer na zadní straně hlavice, umožňuje snadnou úpravu kotlet, holení pod nosem a tvarování vousů, a to s naprostou přesnosti a plnou kontrolou nad strojkem. Gillette Fusion Power je první strojek, který do mokrého holeni přivádí pokrokovou elektroniku. Jeho patentovaný vestavěný mikročip optimalizuje výkon holicího strojku tím, že reguluje napětí a frekvenci vibrace. Jak manuální, tak elektrická verze Gillette Fusion obsahuje na přední straně hlavice další prvky, které zlepšují výkon holicí plochy. Novinkou je i Flexible Comfort Guard, který sleduje rysy obličeje a díky tomu holiči plocha snadno dosáhne hladšího oholení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 kúpil som si tento systém ako "záložný" na služobky a tak, ale je tak dobrý že sa už prakticky holím len s týmto a na služobky si beriem strojček od Phillipsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 mně vždycky nejlíp oholil můj přítel, to mi někdy v peněžence nezbyde ani 10,-Kč, vlastně naposledy mne oholil o 40,-EUR za LEEčka (rifle), ale je fakt, že normálně tyhle stojí okolo 75,-EUR , tak že jsem povolil no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Phillips HS8040 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Palo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Luks: na ten jsem koukal taky ale nakonec zvítězila žiletka viz.foto nahoře. Palo: tak to se nesmiš nechat zmanipulovat hele budeš na škodahome? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Já na ten strijek přešel z Gillette Fusion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Nekecej! Fakt? A důvod? Jak jsi byl spokojený s tim Gillette Fusion? Má význam ta vibrace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 No,spokojenej jsem docela byl.Ale je to prostě moc zdlouhavý a nebavilo mě to tak jsem si koupil strojek s kterym se můžu holit i ve sprše a je to minimálně 2x rychlejší Další věc je,že žiletkou jsem měl vždycky hodně podrážděnou pokožku což se mi se strojkem zatim nepovedlo...Měl jsem Fusion,tudíž bez vibrace (která je imho naprd:) ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Dnes jsem chtěl novou žiletku vyzkoušet ale došla pěna neboli ten gel...no nejsem já smolař??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Wilkinson Xtreme3 a pěnu od Gillette pro citlivou pleť,ale holím se fakt nerad takže tak jednou dvakrát do tejdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Tak to máš dobry...já kdybych se holil dvakrát týdně takj sem jak děda Mráz jinak výměna strojku za žiletky dost prospěla a ted to podráždění neni tak brutální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beraniste Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 No, hele, já jsem takovej kanec, že se musím holit strojkem na koně a psy. Přesně tímhle strojkem na srst se stříhám a nedělám si prdel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.