jirka3 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 nebuď vypruzel, vždyť víš jak já si dělám srandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 prej henessi marku...... tobě musí stačit pražská .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 pro řidiče mame pito :-))))))...... ale to je hnus-velebnosti fuj teď jsem někde nedávno pil nealko Stellu a myslel jsem že ji vyhodím.Fakt humus.Zlatý Švýcarsko,tam můžeme chlastat a řídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 jo ta není špatná...ale cognac je cognac...nebo whisky....mňam....a mám slinu na klávesnici :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Vo neaulku pred jirim radsi nemluvit .) posledne co sem s nim sedel jich tam za ty 2 hodky nasoukal asi 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 takže já si dám Hennessy tak mi pak pošli účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 OK.....pošli GPS souřadnice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Hehe MARO to asi na postovnim neusetris : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 panove musim na chvili zmizet .... herečka tady nelahá že chce pustit na net..... snad se aspon bude koukat na nějaky vaření at z toho něco mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ale jo každá kačka nebo éčko dobrý :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 hehe Te pic raco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 panove musim na chvili zmizet .... herečka tady nelahá že chce pustit na net..... snad se aspon bude koukat na nějaky vaření at z toho něco mam Jako u nás doma včera večer..... herečky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Vo neaulku pred jirim radsi nemluvit .) posledne co sem s nim sedel jich tam za ty 2 hodky nasoukal asi 7 alko je alko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tak krusovicka nealko v bolce nebyla spatna ... - teda myslim ze to byla kruska Akorat sem teda 2x stavil na dalnici se vychcat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Já Nealko pivo může bez problému..ale studený..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 já s tim taky nemám problém ... hlavne se clovek rozpije a pak kdyz dorazi do cile vyskoci na 2-3 toceny a vklouzne to tam jak pomasle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) asi tak...a když jezdíme do Litovle--samo že i jinde..., tak tam maj i točený nealko pivko...a to je pomalu k nerozeznání..a hlavně se po 10 nemotáš :-) Editováno: 24. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 covece to sem nikde nechyt toceny nealko , musim se po tom podivat ... treba by tý mojí konkubíně došlo že mi to pivo prostě chutná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 no jasně že chutná.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ty krásooo šééf je pryč ... asi zdrhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Já ho tu taky nemám, ale co doma :-) já mám stejně volnou pracovní dobu..takže mě to moc neláká zdrhat..chodím si jak chci...jen musím mít práci hotovou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 To ja to mam podobne , ale usetrim si reci kdyz sem tu v cas atd... klasika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 sakra to se tak někdo ma .-))))) ja mam taky volnou pracovni dobu přesně od šesti do šesti :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 no tak kde lítáš celej den ? : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.