raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 herečce to na romanticej seriál stačí :-)))) to je jasny---stejně u toho usne....ale spíš se bojim že bude chtít koukat se mnou a to mam pak problem když do toho krafe nesmysly páč tomu vůbec nerozumí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 no důležitá je hlavně výdrž...to Ti řekne každá ženská :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 tak jí k hokeji udělej popcorn ať mlčí a mlsá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 spíš naplast přes pusu ... jdu se navečeret a hned sem tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 OK..ať Ti zaskočí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 tak už sem to zhltul a sem pěkně naplacaneš...tak jaka je představa o naboru :-) ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) ty taky pěkně hltáš..a příbor je jem bagr/lžíce/ co...:-) no nábor: se musíme zamyšlit.....nejlépe nějakej osobní v pravé hospodě...kdo dá 6 a víc je přijat... A JÁ JSEM VELITEL :-) Editováno: 25. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 to víš nikdy není jisty jestli to jidlo není poslední :-)...tak to musíš udělat velitelsky testy 12 a víc:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 tak to by jste o velitele přišli :-)...se cpeš na moje místo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 to víš nikdy není jisty jestli to jidlo není poslední :-)... že by tě až tolik herečka nenáviděl kvůli hokeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 kdepak ja se necpu ,časy kdy sem popijel 10 a víc jsou dáávno pryč.....ted dam čtyři maly začnu chodit chcat a můžu jit domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 tak to jsem na to stejně...ale ostaní to nemusejí vědět...zástupče velitele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 öooo to si ani nezasloužim ....... ještě musíme vymyslit funkci kibimu........ ještě je volnej číšník nebo toaletář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) Já bych mu dal funkci nástěnkáře kumulovanou s pokladníkem...a Tobě ještě přidáme sportovního referenta...a já si přiberu sběrovýho referenta.....vzpomínáš na ty časy ve škole? :-) samej referent :-) Editováno: 25. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 jojo to bylo ja jako předseda třídy chodil jednou tydně do školy na sedmou a učastnil se schuzek s naši pionyrskou vedouci...a za odměnu se byl recitovat v kině nějakou pěknou uvědomělou basen nějakymu komunistickymu kokotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 myslim že sporotvní referent budu do prvniho setkaní potom co ukažu jakou mam atletickou figuru budu degradovan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 no ale fuj...až takhle si se angažoval? No omlouvá Tě jen to, že jsi to dělal kvůli spotru-hokej...že jo..řekni že jo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) myslim že sporotvní referent budu do prvniho setkaní potom co ukažu jakou mam atletickou figuru budu degradovan tak jako brankář máš nárok...a co já 188/110-115....co jsou kila a vejška si domysli Editováno: 25. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 bylo mi deset a to se nepočita....jinak učast na prvomajovym pruvodě byl duležitej meznik v mi životě........:-))))))) byl sem hrdej jako prase.....to byla ale strašna doba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 tak jako brankář máš nárok...a co já 188/110-115....co jsou kila a vejška si domysli no jako beka bych tě angažoval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) já do průvodu chodil s fotbalistama, vždycky jsem vyfasovali fungl nový dresy, který jsem už pak nikdy neviděli :-) a hráli ve starejch šlupkách :-( Editováno: 25. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 no jako beka bych tě angažoval :-) beru...bruslení mě baví....dokonce umím přešlapovat na obě strany i dozadu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 přesně a když hlasili...a přichazeji sportovci to sem se dmul pychou ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) a nejlepší byly hesla : fotbalisti zdraví hokejisti-hurá....hokejisti zdraví fotbalisti-hurá...I.ZŠ zdraví II. ZŠ--hurá...no pakárna..... Editováno: 25. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 :D :D .......... koukam že probíhaly všude stejně....ještě řekni že na konci u vas taky jezdily motokary a myslim že si chodil do loun do pruvodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.