Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Já tak u tchýně nebydlím...to bych nemusel...ale mám to k ní cca 10 km :-)

to ja si to pojistil a vodvez starou pryc z prahy ... takze je jentak nevidim :) Ale jinak v pohode, kdyz chci starou nasrat jede se k rodince :)

Vloženo
Raca kecá, tady dělá ofuky, a druhou maminku má rád......že jo

ještě jednou napíšeš druhou maminku a že ji mam rad tak si uděklam vylet do varu..... :smich::smich::aggressive::smich::smich:

Vloženo

tak panove jak to dneska dopadne s tim norskem???......ja pospichal domu jako blazen at stihnu začatek a ti pitomci po ani ne minutě vysklej plexi a měnej to snad už 15min.

Vloženo

hele já ani nevim....vysadil sem soudružku v bille a jel na schellku natankovat a na kafičko a když sem se vracel tak to bylo akorat......do kolika dělaáš to je hruza takhle hezky a ještě hokej v telce to ti nezavidim .-(

Vloženo
ještě jednou napíšeš druhou maminku a že ji mam rad tak si uděklam vylet do varu..... :smich::smich::aggressive::smich::smich:

uz se poprali...uz se poprali...já to ríkala ze si ty drzky rozbijou...velebnosti.... :smich::smich::smich::smich: ...jo a pamatuj...188cm/100-115kg-dle stavu najezení :aggressive::smich::smich::smich::smich::aggressive::smich::smich::smich::smich:

Vloženo

a to jen proto, aby jsi na ne neukazal a oni se nedostali do basy za to ze te ztloukli :aggressive: co..to známe :smich::smich::smich: ale jinak vitaj v hospode...koukám porád jen ty samý ksichty.... ;)

Vloženo

doted si lížou rany někde v koutě....... :D :D B)...taky vitaj...koukam na hokejíček ale je to takovy nemastny neslany moc se na to koukat neda,a nebaví mě to

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...