Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 tak kibi hezky sny a pořadně v nich tchyni natr..i...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Dobrou noc kluci.Jdu skočit šipku do postele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 kdyby se mensi zalek tak ja bych si volno udělal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Tak dnes definitivne odcházím...raco Ty hezky pracuj, já jdu do hajan..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 i ty romane!!...no toto ještě že je mara notorik a zustane tu ještě se mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 kdyby se mensi zalek tak ja bych si volno udělal ... tada neco smrdí...samochvála... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) a sakra tak sem to zakřik....to ste teda pěkny kamaradi no co s vama nadělam tak dobrou Editováno: 30. Duben 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 tada neco smrdí...samochvála... ja nic necejtim...teda až na moje nohy pač sem si vyzul patičky z pracovních bot a je tu trochu zavan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 tak jsem znova tadýýýý, hoší opilcí... Raco jaká byla šichta, když jsi tady pak zůstal o samotě? :-) Asi to stálo za prd jako ten hokej co..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ahoj kuci,dobré ráno...tak jste se vyspali ze včerejšího hokeje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 čoveče Romane dobře...jsem to vypustil úplně z hlavy...co na to říká Tvůj klučina..jak naši hrajou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Marku: byl zklamanej a ted šel na hřiště zakopat s klukama fočus. Zitra frčím do Vysokého Mýta a musim umýt auto i když se mi nechce...od 14 hodin jdu "do průvodu" a jedu s rodinkou na Kuks kde má být vitání jara či co... Co máte v plánu na dnešek Vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ahoj vespolek, už aby byl zítřek a jelo se do Mýta..... ...jsem sám doma bez ženský a nějak nevím co dneska podniknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 no já asi teďka po ránu půjdu ven s prckem /19měsíců/ to je s ní prča :-)...a odpoledne asi na zahradu.....auto jsem kompletně myl minulej tejden a pak hned druhej den začala invaze pylu...a celý auto žlutý......to bylo k po.rání....a zítra asi ke tchýni na obýdek...pořád otravuje ať přivezeme malou...znáš ty babky....ale je hodná a stará se :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ahoj vespolek,už aby byl zítřek a jelo se do Mýta..... ...jsem sám doma bez ženský a nějak nevím co dneska podniknout... čus, no věnuj se celej den autu.nikdo ti nebude nic vyčítat, když jsi sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Marku: přesně !!! Invaze pylu-hnus žlutej!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 čus, no věnuj se celej den autu.nikdo ti nebude nic vyčítat, když jsi sám už se stalo, včera jsem ho lehce umyl a dneska vevnitř vyluxoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 ale zítra jedeš na sraz...vždy je co vylepšit..i když ty to máš vymazlený.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ahoj Lukyne.Nechceš zitra přijet ke mě na dvůr že by jsme jeli společně k té benzince? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) Ahoj Lukyne.Nechceš zitra přijet ke mě na dvůr že by jsme jeli společně k té benzince? Romane, rád, jen nevím zda to najdu....pisni mi prosím do smsky odresu, zadal bych si to do NAVI...dnes cca od 12.00 už nebudu do zitra na netu Editováno: 1. Květen 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Zavolám Ti to večer na mobil Lukyne at to nemusiš zitra složitě hledat.Plati? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Zavolám Ti to večer na mobil Lukyne at to nemusiš zitra složitě hledat.Plati? jj, platí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Tak auto mám umyté ale byla to fuška...nechám dnes černotu v garáži a jedeme na ty slavnosti jinou plečkou... Kdyby se někdo chtěl připojit jako Lukyn a odjiždět ode mě tak napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 co to je jiná plečka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 to je 1,2 HovnoToPojede červená ale myslim to sportovně Marku a snad to chápeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.