raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 to nevim ,,, ale píše že na 1,2 40,kw nejde jako na jedinej model tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Takze sis vytahnul kratou sirku a mas smulu , njn na kazdyho jednou dojde.... tak asi aspon zene udelal radost a penize investoval do ni ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 kdepak...když ne ja tak ona taky ne :-))))) aspon si to myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tak to já doma moc úpravy na autě nehlasím dopředu, vždy jen mezi řečí prohodím co je zase nového... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ahoj Lukky No odpoledne si du pro auto po 15k , tak sem zvedavej co na me ty satani vytahnou za cifru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Raco : urcite Lukky : ja musim hlasit i kam du napivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jirko, myslím na tebe tedy...no já se vztahu mýho auta s autorizovanejma servisama bojím, ačkoli v jednom sám pracuju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ja musim hlasit i kam du napivo kam jdu na pivo hlásím taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ahoj luky!!! ja teda hlasim jen to co je nad litr :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 čau klucííííííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ahoj stando všechno nejlepší !!!!!!!!n piju vše co teče :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 já hlásím jen pár věcí a to ještě mezi řečí, čím míň toho všichni ví, tím líp pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 čau Jindro díky tak to jsme dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jako co vypijes nad litr bo co utratis ?: ) Lukky : njn ja musim kvuli zaruce - reklamoval sem rezonujici dvere tak to snad moc nezpracej kokoti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ahoj Stando , co slavis ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 teda mimo mlika a whisky a brosvkovou jinak mě to jhe jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jako co vypijes nad litr bo co utratis ?: ) Lukky : njn ja musim kvuli zaruce - reklamoval sem rezonujici dvere tak to snad moc nezpracej kokoti tak kvuli zaruce je to jasný....osobně si však asi nikdy uplně nový auto nekoupím(nebude na něj) tak do techto servisu jezdit nemusím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 čau Jirko, já nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 neboj mi to za tebe oslavime .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 teda mimo mlika a whisky a brosvkovou jinak mě to jhe jedno a mimo vodky, piva a můžeš pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 to je mi jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 a mimo vodky, piva a můžeš pokračovat vodečku a pivičko ma jindra rááád...v přiměřenym množství... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 já to tušil, tak to jsme taky dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 a fernytek taky není špatnej....sakra mě je už ted zle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 to já moc nemusím, ale na velikonoce jsem měl čistej a dát si jich ještě pár, tak by mi bylo fajn a nikam jsem už nešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.