Červen 9, 200916 r Tak nadhoď nějakou kapelu.... http://www.youtube.com/watch?v=sQE74sb9GjI to je takovej fekal grind
Červen 9, 200916 r Marku , to snad uzna i znalec , fajnsmekr jako ty ze to uz je prdelni hudba. Bo ne ?
Červen 9, 200916 r Autor Tý woéééééé......chrchlácííííííííííííííí..ale hudba je OK...jak asi mluví normálně...
Červen 9, 200916 r Autor Tak tak..valím domůůůů...jedem na mega nákup ......a pk to kuřátko s nádivkou...čus večer..
Červen 9, 200916 r Tak tak..valím domůůůů...jedem na mega nákup ......a pk to kuřátko s nádivkou...čus večer.. měj se Marku.
Červen 9, 200916 r Tak to jo....takže co poslucháš? Co Slipknot....i když....ale Gotthard.... Stary knoty ja muzu ... momentalne je mi to jedno ... od rociku az po brutal-underground-metal-fekal-doom-megateraspeed-dethmetal Klucí,posloucháte Slipknot???....no to teda čumím jako puk :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:http:// Upraveno Červen 9, 200916 r od spineshank
Červen 9, 200916 r Te pic Bejku co hlava ... uz dobra ?? ... U me na na pytel -- posledni dobou makacka hroznyho kalibru... co u tebe ?
Červen 9, 200916 r Raco : nesmiruj , hoj ne ? ahooj....nešmíruju jen nakukuju jestli se tu nikdo nepere...a jak tady spineshank dava ty odkazy na video tak si vzpominam na svy mlady léta a na tuhle kapelku na ktery sem huste ulítával
Červen 9, 200916 r T. vole raco jeste me cituj neeeeee.... nevis ze posledni dobou je to tady samej udavac??? Te prasknout a zakazou ti chodit mezi nas ps : joooo CCcka sou hodne husty ... ty mam taky rad ps 2 : si tak pomatuju jak sem jednou prisel v tricku CC do prace .... byla tam takova zrudicka z uhnilim brichem ze ktereho lezly cervy ... kolegyne se mi tu malem pozvracela Upraveno Červen 9, 200916 r od Evers
Červen 9, 200916 r Tak tady by to šlo ideální den na ...................... :kol-98: Spíš den na golf pokud to vynde podobně počasí, zajedu si zítra.. dneska jsem byl s autem a odpo jsem vytuhl u telky..
Červen 9, 200916 r seru na udavače, v hospodě se citovaní toleruje tak at mi každej políbí pr..l .-)))) a nevim že se tu udáva to sem nějak přehlid
Červen 9, 200916 r teda venku tak hnusně svítí sluníčko že to až není možný jak je tam nádherně lol A těch 40°C teplota vzduchu, že
Červen 9, 200916 r Raco : no je to vsude ... steny maj usi... Dado : ser na golf di do kina ( chces zas lupeny? na pohadku ?? )
Červen 9, 200916 r Evers: jéééééééé, ony by nějaké bylyyyyyyyyyy ? jenže kino = sezení, golf = pohybová aktivita Tedka má být filmová noc, zvažuju, esli tam jít Jo a zdravím všeckych
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.