Červen 9, 200916 r Já bych se na to spíš vy***, ale to by pak v práci smrdělo Těším se na případnej sraz před tím koncertem už sem na to reagoval do Br. knajpy a to tam nechodím resp. nepřispívám..
Červen 9, 200916 r No snad to klapne , nejdriv ukecam basaka ... aby jel semnou sam bych na ty megace asi nejel
Červen 9, 200916 r Tak opět oskar svítí,takže můžu v poho valit na trenál...i když je dusno jak prase.
Červen 9, 200916 r Tak si to užij já bych taky někde sportoval, ale není co a s kým Hezký večer, já jdu na chvilku zase kynout k telce.. a začnu plánovat zítřek
Červen 9, 200916 r Tak si to užij já bych taky někde sportoval, ale není co a s kým Hezký večer, já jdu na chvilku zase kynout k telce.. a začnu plánovat zítřek měj se dádo..
Červen 9, 200916 r Autor Raco : jiste , si vem maru ... tady okukuje celej den , tvari se jak kamarad a jen si odskocis na zachod hned donasi vedeni. když tu nikdo nebyl tak jsi se mnou tokal....
Červen 9, 200916 r Autor já už si máru od jisty doby do huby radši neberu.... .... nějak to špatně snáší a děla obr-gesta ) bez komentáře
Červen 9, 200916 r no coment-no coment to vypadá jako kdyby ses se mnou nebavil...ccc... čim to asi je
Červen 9, 200916 r Autor NENE JÁ BERU VŠE NAPROSTO VÁŽNĚ......jen Standis se ještě neozval...na změnu funkce....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.