Červen 19, 200916 r Tak sem vcera dopad ... skoncil sem C1ce smrt ve vocich ) Hruza tahle presedlat... ale tak po cca 10 km sme se zase skamaradili .) Chudak auto dopadlo teda hrozne...
Červen 19, 200916 r sem měl poluci!!!..... co ty ?? Jáá myslle počásí ale každej si v tom najde to sví .. Upraveno Červen 19, 200916 r od Evers
Červen 19, 200916 r Jáá myslle počásí ale každej si v tom najde to sví .. ty,tak to počasí mě nějak nenapadlo
Červen 19, 200916 r same ostrilene tema .) Co tak jak to marovi vcera dopadlo ?? Jako co myslíš?Mára byl včera někde ??
Červen 19, 200916 r Jako co myslíš?Mára byl včera někde ?? No vzdyt mel vcera to millenium se zenou .) hlavni body k projednani : 1) kdo vyhral ? 2) koho to vic bavilo ? 3) Odvedl pan Továrník dobou práci ?
Červen 19, 200916 r Zduř.No chtěl jsem umýt auto,ale počasí to udělalo za mě.Ale zazvonil pošťák a hned mám lepčí náladu.
Červen 19, 200916 r Zduř.No chtěl jsem umýt auto,ale počasí to udělalo za mě.Ale zazvonil pošťák a hned mám lepčí náladu. co si ho přefik jako dadáček :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.