Červenec 1, 200916 r Teda co včera po 17 spadlo vody to bylo neuvěřitelný,nebyl rozdíl mezi chodníkem a silnicí.Takovou bouřku s takovým množstvím vody tedy dlouho nepamatuju.
Červenec 1, 200916 r no to co bylo včera tak min 10 let nic takovýho jsem nezažil,opravdu šílenej příval vody
Červenec 1, 200916 r a nejlepší bylo to,že když jsem došel domů tak nešla elektrika,takže jsem šel v 20,30 spát....takhle brzo jsem taky nešel ani nepamatuji
Červenec 1, 200916 r To já zase klasicky díky jedné uživatelce fora asi tak o půl druhý ráno, možná pozděj, čas přesný už nevím..
Červenec 1, 200916 r To já zase klasicky díky jedné uživatelce fora asi tak o půl druhý ráno, možná pozděj, čas přesný už nevím.. hmm asi tuším která to bude
Červenec 1, 200916 r brej den 2x veneček +2 x větrník jedno kafčoo ... labuuuž .)) jak se mame ?? nazdar,taky bych si dal věneček
Červenec 1, 200916 r To já zase klasicky díky jedné uživatelce fora asi tak o půl druhý ráno, možná pozděj, čas přesný už nevím.. Heee zase dlouhy milenecky hadky jo ??
Červenec 1, 200916 r Ondro co naše mise ?? Už máš nafoceno ?? jsem ještě nebyl ale co bychom neudělali pro Standu že?? lol
Červenec 1, 200916 r jsem ještě nebyl ale co bychom neudělali pro Standu že?? lol Přemyšlel sem co bych přidal do směsy , abych to trošku vytunil
Červenec 1, 200916 r dobrý hnusný rano...dneska sem se vyspal na h..o tak se všem odměnim tak že budu pěkně protivnej :-)
Červenec 1, 200916 r Přemyšlel sem co bych přidal do směsy , abych to trošku vytunil no u mě docela zabírá třebas kukuřice,budež to mít takový pestrý
Červenec 1, 200916 r Racos : pešek, ja se taky prevaloval jak prase v chlive ... sem nejakej pretazenej ( pritom prace zadna )
Červenec 1, 200916 r ( pritom prace zadna ) Si ještě stěžuj voe lol Neprohodíme si to..? Ty student, já pracant za tvých podmínek
Červenec 1, 200916 r Dado by te to nebavilo Brat prachy za celej den stravenej na foru Ad2 to mecheche je hnus
Červenec 1, 200916 r Racos : pešek, ja se taky prevaloval jak prase v chlive ... sem nejakej pretazenej ( pritom prace zadna ) asi tak od šesti se převaluju a furt se budim .... hruza všechno mě akorat bolí.....
Červenec 1, 200916 r asi tak od šesti se převaluju a furt se budim .... hruza všechno mě akorat bolí..... Tak tak ... budim se kazdou hodinu min. jednou... přetaženej no .. nebo ja nevim, že by světlem to bylo fakt nevim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.