Červenec 7, 200916 r Evres: není jsem furt ještě nemocnej a navíc nejsem už zvyklej pít.. a po včerejší debatě v hospodě na OC asi budu bit
Červenec 7, 200916 r Nooo konecne aspon noha Sem koukal ze se u romana asi picnem co?? .) Hej hej!!! Já to slyšim!!!
Červenec 7, 200916 r Autor Evres: není jsem furt ještě nemocnej a navíc nejsem už zvyklej pít.. a po včerejší debatě v hospodě na OC asi budu bit Ty bacyly nech doma..jasný:::::::
Červenec 7, 200916 r Tě pic Romane : tak je to pravda ne ?? Marku : to mi je jasny ze te budu mit porad za zadkem ( hlavne nesmim usnout prvni )
Červenec 7, 200916 r Autor neboj...povzbuzovače vezu s sebou...a rozdělím se...ael na jídlo si šáhnout nenechám...
Červenec 7, 200916 r Autor noi já taky..až se budme líbat..na uvítanou...ty jo...to bude něco..ty , já ,,evers....
Červenec 7, 200916 r Kucíííí kol5 hele Evers je furt v cajku ne? A to semnou byl nějakou tu hodinu takže je to OK.
Červenec 7, 200916 r No trosku me boli HLAVA MARKU !!, ale tak snazil sem se od tebe držet dáál... ten bolehlav prisuzuju nedelnimu grilovani
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.