Červenec 8, 200916 r zajdi do obchodu a nevotravuj s tím v hospodě Se ptám ne Než abych se zvedal a šel do obchodu, tak se prvně poptám esli ho někdo nemá a pak kdyžtak pojedu do obchodu no A to to rovnou vezmu i v kombinaci pro ty boty atd, takže to mám naplánovaný pěkně
Červenec 8, 200916 r raca: vídej z dovolené, škoda že ty louny nevyšly, že sem je enjel třebas tenhle týden.. Plánuju se určitě ještě ukázat, ale hodně to záleží, jestli budu pozvanej.. A zatím mi Adélka na meilíka nereaguje.. I dkyž jak jsem se dozvěděl od její ségry, nic nenormálního, že se čeká i týden an odpověd na smsku to máš celkem daleko jezdit 250km kvuli.. ..
Červenec 8, 200916 r to máš celkem daleko jezdit 250km kvuli.. .. hele ne, je to kamarádka z dětství a jako fakt úplně v pohodě holka (ale to bude možná tím, že sme se tak dlouho neviděli) on byl jel i světa kraj..viď.. a to zase joooo, ale záleží jak kvůli komu Dádo že se na to nevysereš !!! Děkuji, fekál není nic pro mě
Červenec 8, 200916 r to ja bych taky žral jak svina ,ale musíme udělat nějakej nakup protože takhle vybílenou lednici u nás sem už dlouho neviděl
Červenec 8, 200916 r Sem nejakej linej asi dneska obed bude muset prijit ke me Objednej pizzu jako já poslal jsem pro ní máti a když volala tak jsem jí řekl, at ještě koupí něco v tesku
Červenec 8, 200916 r to ja bych taky žral jak svina ,ale musíme udělat nějakej nakup protože takhle vybílenou lednici u nás sem už dlouho neviděl Stav se k nám.. tu je furt něco a když máti dojede, tak se diví jakto, že toho je v ledničce tolik, že jsem nic nesnědl..
Červenec 8, 200916 r Autor Objednej pizzu jako já poslal jsem pro ní máti a když volala tak jsem jí řekl, at ještě koupí něco v tesku no tak tebe bych chtěl mít doma...
Červenec 8, 200916 r on je i na tyhle praktiky?.... fajnšmekr přes kaviarek??? to snad nééé... Néééééééééééé, chlapi neblbnětéééééééééééé :help:
Červenec 8, 200916 r Autor fajnšmekr přes kaviarek??? to snad nééé... no snad se nám k tomu vyjádří....kluk jedem sexuchtivej
Červenec 8, 200916 r mel sem to v planu , ale mam usebe jen petitalir , a to ten picmuch co roznaci pizzu vzivote nevidel
Červenec 8, 200916 r Autor mel sem to v planu , ale mam usebe jen petitalir , a to ten picmuch co roznaci pizzu vzivote nevidel kecáš..ty taky ne..
Červenec 8, 200916 r no snad se nám k tomu vyjádří....kluk jedem sexuchtivej Už jsem se snad vyjádřil I dkyž tady to bude překroucený stejně proti mě.. tak že se vůbec snažím Aspoň to tu chvilku ožije a to je hlavní
Červenec 8, 200916 r Riikal ze jo , vsak uvidime v sobotu copa copa něco se chystá?? Néééééééééééé, chlapi neblbnětéééééééééééé uf sem si oddych ... němce zrovná nemam v oblibě..
Červenec 8, 200916 r Raco : malá party v HK , bude tam spousta obnazenejch chlapiku behat po fotbalaku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.