Červenec 14, 200916 r no jo, je to z 99% ve stravě + nějakym tom pohybu - ale je to těžký když člověku chutná tak držim palce a přeju pevnou vůly já jdu pomalu ale jistě na kutě...tááákže dobrou noc tobě a všem co ještě nechrní ahoj Dobrou noc a doufám že se brzy uvidime!
Červenec 14, 200916 r Ha, internet poskytovatele to asi nějak neustál.. ale už to valí, mezitím jsem si udělal tu "véču" tak pohoda
Červenec 15, 200916 r krasne pracovní ráno!..dneska sem se rozhod po te včerejší neskutečně šíleny směně že si dam v práci volno a dneska makat nehodlam což sem zdělil i svymu nadřízenymu že mu pro dnešek na nějaky píčo..y zjeho strany seru :-)))))) tak uvidime jak si to vezme k srdci,ale dle jeho usměvu to vidim zas na nějakou vymyšlenoui kokoti.u aby sme se nenudili :-))))))
Červenec 15, 200916 r Autor No jako že jsi mu sdělil že nebudeš dělat a on tě odmění návštěvou osobního oddělení=důtka=výpověď.....chápeš?
Červenec 15, 200916 r aha no tak u nas mame přátelsky vztahy takže tohle nehrozi.. ..... navíc co by si u nás počnuli bez tak šikovnyho pracovnika jako sem já.. :-)))..... jak sem řikal u nás je pohodová firma kde se dutky atd nedávají nejsou potřeba
Červenec 15, 200916 r Autor tak to máte dobrý...ale až vykopnou vedoucího a přijdu já...bude vše jinak
Červenec 15, 200916 r u nás berou jen ty co uměj na linkach víc než já + uměj anglicky tak nevim nevim..... jestli ti něco říka cnc kod,twin cat,plc,fanuc atd atd :-)))
Červenec 15, 200916 r A hele nová duše, vítej....koukal jsem do profilu....jezdíš na koni? ahoj,jezdím i vlastním.. :-) 7letého hřebce Haflinga :-) ale ted je trochu problém,páč nám vykradli stáj a vše vzali,sedlo,uzdu,čištění.. snad kdyby nebyl zamčený box,ukradnou i koně :-( No takže se řeší ted v první řadě toto koupit a pak až nové kolečka na Perlu.. ach jo :-(
Červenec 15, 200916 r Autor Tak koukám, že máš teďka poslední dobou dost pech...vykradená stáj...poškrábaný auto....
Červenec 15, 200916 r Tak koukám, že máš teďka poslední dobou dost pech...vykradená stáj...poškrábaný auto.... No,to je pech ale tak už se to snad ustálilo :-)
Červenec 15, 200916 r Autor Hele Zuzko a necituj poslední příspěvky..používekj tlačítko...: RYCHLÁ ODPOVĚĎ nebo ODPOVĚDĚT
Červenec 15, 200916 r Dobré..hnusné děštivé a bouřící blesky prozářené ráno.... To my tu měli včera takovej večer,jsem dohrál ve 20,45 hod. dal sprchu a tak tak dojel domů na pak přišel takovej slejvák s blesky a hromy až šel z toho strach
Červenec 15, 200916 r no ahoj Ha dík :-) na druhém foru je to tak nějak jinak uzpůsobené a lehce se ztrácím,ale to se za chvíli naučím Jinak u své fábky jsem dávala podnět jestli někdo nemáte typ na rámečky pod SPZ tak se zeptám i tady :-) ?
Červenec 15, 200916 r Ahojte všem Zuzko a co bys na tom rámečku ráda? Já mám klasický "reklamní" s logem a adresou prodejce
Červenec 15, 200916 r Ahojte všem Zuzko a co bys na tom rámečku ráda? Já mám klasický "reklamní" s logem a adresou prodejce no tady je ted s logem bazaru a ten se mi nepáčí :-) navíc je dost popraskaný,chtěla bych nějaký jiný,s logem škodovky,nebo nějakým nápisem fabia.. Když jsme měli doma Xsantii tak tam jsme měli rámečky s logem stránek Xsantia klubu,což tady asi není že? Bylo to super že člověk poznal lidi z klubu i podle rámečků :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.