Červenec 16, 200916 r Spine: nevím proč, ale preferuju Čechy.. pak Vídeň, Berlin.. ale nepohrdl bych ani nějakým tím typickým rakousko/bavorským ubytováním ve stylu BigBena (toho seriálu).
Červenec 16, 200916 r Autor hele to nevím..ale přijede příští týden...ale to je asi pro tebe pozdě co......ale on je pracháč...takže někde v nějakým luxusu ....
Červenec 16, 200916 r hele asi tak,úplná socka nejsem ale dovča za 80 litru pro 2,5 člověka asi u mě nehrozí
Červenec 16, 200916 r co se týče termínu tak to vidím od 15.srpna a později asi,v tomto nemám zatím jasno kdy si vezmu volno.Takže až dojede tak zkus se zeptat co a jak,aspoň pro info.Dík Marku
Červenec 16, 200916 r a kam máš v plánu Zuzi jet na dovču? Letos asi v létě nikam :-( Dala jsem v téhle práci výpověd a k poslednímu srpnu končím a dovolenou už tím pádem nemám,protože se vypočítává jen z těch 8 měsíců :-( no a já měla marod koně,tím jsem pár dnů vyplácala a něco na závody.. Takže letos se dovolenkuji jen o letních výkendech :-) No stejně by se mi samotné asi ani odjet nechtělo ...
Červenec 16, 200916 r Zuzko ahojda, ještě nepadla? Ahojda už padla :-) jsem už stihla dojet obstarat koníka a lenoším na chvíli doma
Červenec 16, 200916 r Zuzy: hele ale zase když seš sama na dovolené, to by ses divila jakej je to luxus a co neplacený volno, nedaj..?
Červenec 16, 200916 r Ahojda už padla :-) jsem už stihla dojet obstarat koníka a lenoším na chvíli doma Toho je nějak moc Já stihl akorát doktorku co má dovolenou a na velkou rychlovku si na zítra domluvit brigádku
Červenec 16, 200916 r Já jsem stádový tvor,samotná se děěěsně nudím a pak jsem protivná sama sobě no,neplacené nedají,páč se stěhuje pobočka a potřebují každého člověka,některá oddělení dokonce musela dovolené rušit... No,prostě super jednání,co mají dělat ty co maj malý děcka je nezajímá.. No,jsem chodila s hasičákem kolem auta a pořád nevím kam ho přidělat A to jsem prošla tady různá vlákna na toto téma a moudrá z toho nejsem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.