Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No koukám, prostě miláček :D to je ten hafling ve fotkách? Zrovna haflinga jsem vždy chtěla.... ale do bytu ho prostě nedám :( jezdila jsem hlavně na tažnejch, bohužel ty časy už jsou pryč kol119

No právě, svazek.... já pořád doufala, ze bysme měli štěstí a bylo to slabou baterií, to nám taky nějaký servisák radil. Nebo čidlem...

Až se to rozsvítí, tak holt půjde do servisu, jenže sehnat někoho šikovnýho a levnýho.... zatím sme měli vždy smůlu...

jo to je přesně on na těch fotkách :-) a pod sedlem to jde,on si hraje na šefa jen když na něm nesedíš,ví že má převahu ale je to o cviku :-) není problém se domluvit ;)

Vloženo
co u tebe novyho maro ?? :)

ále nic moc..furt makám a hlídám malou..herečka chcodí na pár služeb do práce..přividělat k mateřský..ale prcek je v pohodě :).....hele KIBI nastínil nějakj srázek....prej to sem hodí co kdo a jak a s kým....nevíš o tom něco?

Vloženo

Tak jsem taky po obědě, dnes to šlo, vepřo knedlo zelo....

U auta nic nového, zatím volant nesvítí, je to divný ale ani motor ne, možná už nám s toho praskly diodky :D

Zuzka: tak uvidime, třeba se někde na sraze poznáme a něco podnikneme, děkuji :) Koukám že jsi ze Šeberova, já jsem jeden čas chodila do Horních Jirčan ke koním

Vloženo
Tak jsem taky po obědě, dnes to šlo, vepřo knedlo zelo....

U auta nic nového, zatím volant nesvítí, je to divný ale ani motor ne, možná už nám s toho praskly diodky :D

Zuzka: tak uvidime, třeba se někde na sraze poznáme a něco podnikneme, děkuji :) Koukám že jsi ze Šeberova, já jsem jeden čas chodila do Horních Jirčan ke koním

Konkrétně jsem z Hrnčíř ale pochybuji že by to někomu něco řeklo :-)

No na sraze... koukala jsem že je nějaký 1.8 což je bomba den,mé narozky,jenže stěhujeme pobočku a tak budu v práci :-( chjo...

A s koněm nejní vůbec problém,ustájený je v Hodkovicích za Jesenicí a jestli umíš jezdit,tak ti ho frknu alespon si odpočinu :-))

no,didoky by měli něco vydržet :-) ale asi auto vyhlásilo pauzu a až na vánoce si bude hrát na vánoční stromeček :):p

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...