Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Ruské - Karlovy Vary Tak to jo nebudeme provokovat jinak prileti kalsnikov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 no to je hnus, ještě že jsme níž , ale když si představím, že to je jen pár kilometrů od nás kdyz si date www.ceskehory.cz a krkonose tak na Velky Upe je toho docela dost a v peci drsny tam ybch nejel teda s letnima ani za mak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 no tak ja to fakt přezuju no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 no jasně bagříku chlapi,ale to je lakatoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Jirko,dnes to vypadá na hudební večer mám dvě new věci tak jsem mooc zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Co tam maš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 new Rammstein a to co se stydím napsat,nechápu jak jsem o tom rok nevěděl,jsou to Scars On Broadway...znáš to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 new Rammstein a to co se stydím napsat,nechápu jak jsem o tom rok nevěděl,jsou to Scars On Broadway...znáš to?? neznam ... mrknu na you tube co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Ten zpevak to je kytarak ze Systemu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Ten zpevak to je kytarak ze Systemu ? jj to je Daron.....nechápu jak sem o tom nevěděl,Jirko na rovinu,ta deska je neuvěřitelná pecka :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Tak sem to tak poslouchal .) trochu nevedomky ty pisnicky znam z radia je to nařez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 já ji včera právě slyšel na rockzone a nevěděl jsemže to je ono,tak sem se podíval co tp bylo,dal to do googlu a ejhle.....hned jsem se mrknul na youtube a večer jsem už poslouchal celý album....fakt mrdozní věc Dnes si to poslechnu pěkně v klidu večer na velkejch repro,včera jsem to poslouchal jen u pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 No vezmu si to do zkusebny na PAčko na ty 400W bedně to parádně hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 hmm tak to bude řádnej hukot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 twle normalne jestli to vytočim tak ti rikam ze se pri tech basach poseru .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 tak to je mi jasný,budeš cejtit každou notu až na prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 to mam nejradsi jak ti to ten kopak hebe celym telem No nic tahnu domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Nazdárek lamky ...tak jsem dneska ráno v teple naší firemní autodílny přezul svojí FULL fabku ....ráno sousedi z baráku museli škrábat okna.....a samo že nikdo neměl ještě v autě škrabku...takže...občankou-řidičákem-kreditkou ....jo zlatá garáž ..jinak já už mám v autě smetáček...2 škrabky / kdyby se jedna zlomila /.....rozmrazovač na okna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Dobre rano a mrazive rano, dneska mi na Maxiku uz behala vlocka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Dobre rano a mrazive rano, dneska mi na Maxiku uz behala vložka ty woe,vložka to rozpozná i krámy....tak to je slušnej maxík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 (editace) s tou VLOŽKOU dobrý..... ...mě ta vybíhá VLOČKA ...ale třeba má Tomas jinej maxík :) :) Editováno: 14. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 NAZDÁREK BAGR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.